Canvi de rumb a 'La Isla de las Tentaciones': «No faré el pas»

Una de les participants ha decidit donar un gir a la seva situació

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Canvi de rumb a 'La Isla de las Tentaciones': «No faré el pas» | Mediaset

La tercera edició de 'La isla de las tentaciones' no deixa de sorprendre'ns. Fa uns dies ens deixava estupefactes amb el fet que Jesús i Stefany es besessin o amb la polèmica frase de Manuel cap a Marina, que alguns creien que li havia dit «guarra». Però, si amb això no n'hi hagués prou, la gala d'ahir a la nit de 'El Debate' va tornar a deixar-nos amb la boca oberta. Sí, perquè vam ser testimonis que Lola, la parella de Diego, ha decidit canviar el seu rumb en el programa. I és que vol fer un gir a la seva situació, però, el que no sabem és el temps que li durarà aquesta intenció.

Lola i Simone

Només començar aquest espai de Telecinco, la lleonesa Lola es va mostrar especialment atreta per Simone, un fet que va ser recíproc. Així, per a sorpresa de Diego, la seva noia no va dubtar a 'tontejar' amb el solter italià. És més, cada vegada han anat acostant postures, han fet la migdiada junts i, fins i tot, s'han intercanviat carícies. Això sense passar per alt que ell no ha deixat de llençar-li floretes i que ella ha manifestat que no podia deixar d'estar al costat d'ell.

Això ha propiciat situacions que han servit perquè el xicot de Lola s'hagi deixat portar sense remordiments. És cert que, des del principi, ha manifestat que li agradava Carla, però va decidir marcar distàncies amb ella. No obstant això, quan va veure l'actitud de la seva parella, ell va optar per llançar-se 'de cap' a la seva temptadora. Tant és així que, fins i tot, ja s'han fet un petó de forma apassionada.

Diego i Lola de la Illa de les Temptacions 3
Lola, tot i ser parella de Diego, no ha evitat apropar-se a Simone | MEDIASET

Lola decideix frenar la seva situació amb Simone

El seu acostament amb Simone cada vegada 'angoixa' més a la lleonesa, perquè, malgrat tot, no vol fer patir a Diego. Per això, no ha fet res més amb el solter i la seva 'relació' s'ha quedat, de moment, en carícies, paraules afectuoses i balls una mica sensuals. D'altra banda, sí que és cert que l'italià ha volgut fer un pas més amb Lola, i és que no ha dubtat a llançar-se a besar-la, però ella clarament li ha parat els peus.

En concret, la jove té clar que no vol anar més enllà amb el temptador i està disposada a donar-li un canvi de rumb al seu pas pel programa i així li ho ha manifestat a les seves companyes de concurs. Exactament, s'ha sincerat en la seva habitació amb Marina i Lucía: «Jo aquí no em vull fer un petó. Un, perquè és fort per la família i tal. I després, de què em val un petó? Tinc quinze anys?». Així mateix, no ha dubtat a afegir: «Jo no tinc quinze anys per estar embolicant-me per les cantonades amb tu. Llavors, no vull fer el pas».

Les coses poden canviar

De moment, sembla que Lola vol frenar la seva relació amb Simone. Tant és així que, fins i tot, ha arribat a manifestar que la supera que ell estigui tot el temps darrere d'ella. No obstant això, ell està disposat a conquistar-la i seguir endavant amb la seva relació. Per ara, la jove lleonesa sembla que té les coses clares.

Tanmateix, tot podria canviar en uns dies. I és que el pròxim dijous serà testimoni en la foguera d'imatges en les quals el seu xicot va anar més enllà amb Carla. De fet, descobrirà que s'ha fet un petó de forma apassionada amb la temptadora i, això sense oblidar, que ha arribat a fer declaracions sobre Lola realment ofensives.

Potser quan vegi tot això, ella es tregui de sobre el pes de la responsabilitat i de la mala consciència i potser decideix deixar-se portar de forma definitiva. I sembla que serà així, d'acord amb alguna imatge que ja s'ha filtrat, la qual sembla deixar molt clar que Lola s'ho passarà molt bé dins de 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari