YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'La Isla de las Tentaciones 3' comença fort: «Em vaig trobar una bacanal»

Torna a Telecinco el programa 'top' d'amor i desamor

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Torna 'La Isla de las Tentaciones 3' i comença fort | Telecinco


Aquesta nit, a partir de les 22.00 hores, s'estrena a Telecinco la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones'. Sandra Barneda, que vol ser mare junt amb la seva parella, Nagore Robles, repeteix com a presentadora del 'reality'.

Els usuaris de Mitele Plus ja han pogut gaudir del programa, ja que des de la plataforma es pot veure la primera entrega abans que surti a la televisió. Es diu que aquesta tercera temporada 'apunta maneres'. 

El conflicte de la primera gala

Durant la preestrena del 'reality' es pot apreciar un enfrontament entre Diego i Lola, una de les parelles del concurs. Tot ha començat quan les cinc parelles participants han conegut als solters i solteres, és a dir, les 'temptacions'. En aquest moment, Diego i Lola s'han retrobat amb algú que no s'esperaven, la temptadora Alba.

Alba i Diego es van conèixer durant la gravació d'un videoclip en què havien de besar-se. Aquesta situació va posar molt gelosa a Lola.

 

Lola vs Alba

En veure a Alba, es veu com Lola canvia la cara i mostra rebuig. Ara bé, Alba no es talla ni un pèl i es dirigeix a ella: «Jo no tinc la culpa que et posis gelosa». Diego, parella de Lola, ha sortit en defensa seva: «Gelosa, no. Simplement no vol donar-te protagonisme».

La crisi de la parella

Sandra Barneda ha volgut saber quin problema hi ha entre les dues noies. I Lola no ha dubtat en explicar-ho: «La meva crisi de parella va ser arran d'aquest videoclip. Quan ho vaig veure, em vaig endur una sorpresa molt gran. Ha estat la crisi més preocupant que hem viscut com a parella».

Diego ha volgut justificar-se i donar explicacions. És per això, que no ha dubtat en manifestar que «em vaig besar amb Alba i amb una altra noia. Pel tema de les lletres de la cançó, era adient». Tanmateix, la seva núvia no ha volgut callar i ha explicat el motiu del conflicte: «A mi em va dir que no seria un petí de veritat. Em va dir que elles estarien ballant darrere, insinuant, però el que em vaig trobar va ser una bacanal».

La parella vs Alba

La tensió ha estat evident entre la parella i la 'temptació'. Ara bé, el retrobament només ha estat el principi del conflicte, ja que posteriorment Alba ha revelat que «Diego va contactar amb mi després del vídeo per dir-me que ella s'havia posat gelosa». 

Diego ha negat en tot moment haver-ho fet: «Això és mentida! Que ensenyi les converses... ». Sorprenentment, Lola ha sortit en defensa seva: «Jo he vist les converses, tia. Estic al·lucinant amb tu, nena. He vist les converses sense que ell ho sabés així que no menteixis». Diego ha afegit que després del videoclip va parlar amb Alba «per raons professionals i per saber si Lola havia parlat amb ella».

Alba ha decidit calmar-se i ha reconegut que se sentia atreta per Diego, però va triar a Hugo perquè no volia trencar una relació. Lola ha continuat i ha volgut contestar-li: «Tranquil·la, a mi no m'amargues».

D'aquesta manera, la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones' ha començat amb forces. Aquesta nit podrem veure l'estrena a Telecinco. Te la perdràs? 


Comentaris

envia el comentari