YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'error de Telecinco que revela les 2 parelles de 'La isla' que posaran les banyes

Un vídeo promocional ha permès als espectadors descobrir aquesta informació

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
L'error de Telecinco que revela les 2 parelles de 'La isla' que posaran les banyes| Mediaset

El primer lliurament de 'La isla de las tentaciones' va ser tot un èxit. I és que va aconseguir arrasar en audiència i, a més, es va convertir en 'trending topic' amb diversos 'hastags'. I és que va suscitar molt interès conèixer als participants i també assistir als primers enfrontaments, i mostra d'això és el que es va produir entre Diego i Lola amb Alba.

No obstant això, avui és notícia aquest espai per un altre motiu. I ho és perquè un vídeo promocional de les pròximes entregues ha revelat, per error, quins concursants seran infidels als seus xicots o xicotes. Sí, perquè els espectadors han estat molt 'desperts' i han descobert els detalls que així ho donen a conèixer.

El primer error descobreix una infidel

L'esmentat vídeo gira entorn de la novetat de la tercera edició: l'alarma de la infidelitat. I després d'aquesta es veuen diverses imatges de parelles que estan besant-se, acariciant-se o gaudint de la intimitat del jacuzzi. És cert que a cap d'aquests protagonistes se'ls veu la cara, però no ha calgut, ja que el públic s'ha fixat en altres detalls i ha aconseguit saber la seva identitat.

El primer descobriment ha sigut en referència a uns segons del vídeo on una parella està estirada al llit besant-se, on el noi està estirat cap per amunt i és ella la que està a sobre d'ell. El jove s'ha descobert que no és altre que el solter Isaac. I s'ha descobert perquè en les imatges es veu perfectament el tatuatge del seu braç que té tentacles.

En el cas de la noia que està amb ell hi ha més dubtes. No obstant això, després del programa d'ahir, va quedar molt clar que Marina, la parella de Jesús, sent molta atracció per aquest. I aquesta circumstància fa pensar que la sevillana serà una de les infidels de l'edició.

El segon error revela una altra deslleialtat

En aquest mateix vídeo promocional hi ha una altra parella que apareix besant-se al sofà, en concret, ell està assegut i ella es troba a sobre. En aquest cas, els espectadors han pogut descobrir la identitat dels dos. Ell no és altre que Manuel, el xicot de Lucía, i el que li ha delatat és el conjunt de polseres que porta. Sí, perquè en aquestes imatges es veuen clarament quan estar tocant-li el cul a la noia amb la qual es besa.

Ella és una soltera que encara no ha aparegut en el programa. Ahir, a 'La isla de las tentaciones', Sandra Barneda va anunciar que hi hauria una 'convidada' sorpresa. I aquesta no serà una altra que Fiama, que va participar amb el que era el seu xicot (Álex) a la primera edició del programa. Si els espectadors han pogut saber que es tracta d'ella és perquè en el vídeo es percep un gran tatuatge a l'esquena de la noia, que seria el mateix que té aquesta.

Altres parelles que es trencaran a 'La isla de las tentaciones 3'

Partint de les investigacions del públic, ja queda clar que hi ha dues parelles que hauran d'afrontar una infidelitat. Per aquest motiu, possiblement decidirien trencar, i ens estem referint a la de Manuel i Lucía i a la de Jesús i Marina. No obstant això, aquests dies passats, alguns dels mateixos concursants van ficar la pota en la promoció del programa. I és que en el seu pas per diferents espais de la cadena van revelar, per error, que ja no estaven amb les seves parelles.

En primer lloc, va ser Raúl, que participa amb la seva xicota Claudia, el qual va exposar que no seguien junts. En segon lloc, va ser Lara, la parella d'Hugo, la qual va donar a conèixer que aquest li havia posat les banyes. Després de totes aquestes informacions, sembla que l'única parella que seguirà endavant és la de Diego i Lola. Això o que, per ara, no s'ha revelat la veritat.


Comentaris

envia el comentari