El suposat muntatge que posa en peu de guerra els fans de 'La isla'

Una concursant que dona molt joc estaria mentint a l'audiència

Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'
El suposat muntatge que posa en peu de guerra els fans de 'La isla' | Catalunya Diari

Des que va començar la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' pràcticament no hi ha dia en què no es parli del programa. I és que hi ha molts temes que susciten interès com serien el nou vídeo filtrat de Marina, la desesperació de Lucía o el greu assumpte en el qual estan implicats diversos concursants.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, avui és notícia per un altre motiu. En concret, perquè s'ha revelat que una participant estaria enganyant a l'audiència, és a dir, podria ser que hagués ordit un muntatge. I de qui estem parlant? De Fiama, la temptadora que manté una relació amb Manuel, el xicot de Lucía.

Es descobreix el possible muntatge

El mitjà 'Don Diario' és el que ha revelat que l'esmentada soltera no està sent sincera amb els espectadors del programa, de fet, ha donat a conèixer que, segons diferents testimonis publicats en les xarxes socials, la jove tenia parella quan va entrar al concurs. És més, s'ha revelat que el seu noi, amb el qual seguiria sortint ara, és un entrenador personal que respon al nom d'Hugo.

I és que, sembla, no deixaven de penjar moltes fotos junts en xarxes i aquestes van desaparèixer, d'un dia per l'altre, poc abans que ella es convertís en temptadora. En cas de ser certa aquesta informació, estaria clar que Fiama ha fet un muntatge perquè hauria accedit com temptadora estant ja amb algú.

Fiama Rodríguez al debat de la Illa de les Temptacions
Fiama Rodríguez ha estat acusada d'un muntatge | GTRES

Intricada farsa

En revelar-se aquesta dada, els espectadors de 'La Isla' han mostrat el seu notable enuig a les xarxes socials i, és més, fins i tot han començat a especular amb diferents teories sobre el comportament de la participant. Per a alguns és clar que el seu pas pel 'reality' és fruit d'un pla ben ordit entre ella i el seu noi. Així, d'aquesta manera, haurien acordat que ella faria caure en les xarxes a algun solter per tenir més protagonisme i, per descomptat, per després poder guanyar més diners a la televisió.

Una teoria que, si més no, resulta difícil d'entendre, referint-nos al fet de fins a quin punt una parella és capaç de qualsevol cosa, com acordar una infidelitat, per 'diners' i minuts de 'glòria' en televisió. No obstant això, vindria a explicar el perquè només entrar, sense pràcticament conèixer a cap noi, Fiama es va llançar als braços de Manuel.

Aquest jove, que era el 'blanc perfecte', tenint en compte la tendència a la promiscuïtat que ha demostrat. Entre els missatges que han deixat en xarxes revelant el muntatge de la concursant es troben alguns com ara aquest: «Fiama està sobreactuada. Aquesta sap llatí».

Nova acusació de muntatge per Fiama

Això sí, el que no se sap és si la productora coneixia que aquesta tenia parella quan va entrar a concursar. Sigui com sigui, el que està clar és que la jove va accedir a participar disposada a tot i això ens fa recordar que, a més, va ser acusada d'un altre muntatge en el seu pas per la primera edició de 'La isla de las tentaciones'.

En aquell moment, Julián li va explicar a Susana que Fiama i el seu llavors xicot (Álex) havien ordit un pla per tenir rellevància en el concurs. I el curiós de l'assumpte va ser que els passos que farien i que aquell coneixia van ser els que van acabar fent.

Més muntatges en la tercera edició

Si el suposat muntatge de Fiama ha fet enfadar el públic, també ho ha fet un altre que s'exposava en xarxes socials fa uns dies. Concretament, diversos internautes van donar a conèixer que Jesús i Marina van decidir participar en aquesta tercera edició sense ser ja parella.

És més, van argumentar aquesta idea basant-se en els comportaments 'llançats' de tots dos només començar el programa, tot i que van exposar que feia cinc anys que estaven junts. Així tot, de moment, aquestes són les teories de les suposades argúcies i plans ordits d'alguns concursants. Per tant, caldrà esperar per veure si hi ha proves que els ratifiquin.


Comentaris

envia el comentari