Telecinco anuncia un canvi significatiu a 'La Isla de las Tentaciones 3'

A la gala d'aquesta nit ja es veurà aquesta modificació

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
A la gala d'aquesta nit ja es veurà aquesta modificació | Catalunya Diari


Un dels programes que més èxit està tenint en aquests moments a Telecinco és 'La isla de las tentanciones 3', i és que aquest espai, presentat per Sandra Barneda, s'ha convertit en el 'boom' de la temporada. I ho ha aconseguit gràcies a l'elenc de parelles i solters que formen el càsting.

Potser més que en cap edició anterior, els concursants s'estan deixant portar. Tant és així, que ja s'han viscut els primers flirteigs i petons. És més, fins i tot ha passat una cosa inaudita: un noi, Manuel, s'ha fet petons amb dues de les seves temptadores en la mateixa nit (Fiama i Stefany). Però, per si no n'hi hagués prou, ara la cadena anuncia que es produirà un canvi significatiu en l'espai. I això succeirà a partir d'aquesta mateixa nit.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nova regla en la dinàmica del concurs

Avui, a partir de les 22.00 hores, s'emet una nova gala de 'La isla de las tentaciones 3', en la qual veurem que les parelles s'enfronten a una nova foguera. En ella alguns participants es veuran molt decebuts amb els seus nois o noies, ja que descobriran que han sobrepassat els límits.

Però no només això, sinó que també s'ha donat a conèixer que entrarà en joc una nova regla. Telecinco ha llançat una promoció exposant aquest canvi, en la qual aquest s'explica així: «Arriba una nova regla que pot canviar-ho tot. Tant ells com elles tindran dret a utilitzar-la des d'aquest dijous».

 

Entra en joc el collaret del 'veto'

A partir de la gala d'aquesta nit el que succeirà és que entra en joc el que es coneix com a collaret del 'veto'. Una regla que ja es va utilitzar en les dues anteriors edicions del programa, concretament, el que significarà és que tant els nois, per una banda, com les noies, de l'altra, després de les fogueres, podran decidir a quin solter i soltera, respectivament volen vetar.

A la persona a qui triïn se li imposarà aquest collaret i el que significarà és que aquesta setmana no podrà tenir cita. Una circumstància que portarà amb si mateix que no pugui avançar de forma seriosa amb el noi o amb la noia amb la qual estava començant a congeniar.

Qui rebrà el collaret del veto?

És cert que no coneixem quina decisió prendran els participants sobre a qui vetar. No obstant això, no és menys cert que hi ha alguns temptadors i temptadores que tenen més possibilitat d'aconseguir-ho.

De fet, en les xarxes socials els espectadors de 'La isla de las tentaciones 3' ja estan fent les seves travesses al respecte, en les quals els solters i solteres que estan sent més votats són aquests:

  • Fiama. La que va ser concursant de la primera edició del programa, en què va participar amb el seu llavors xicot (Álex), ha entrat trepitjant fort. Així, ha fet un petó a Jesús en una prova i també ho ha fet de forma apassionada amb Manuel. Aquesta circumstància pot fer que les parelles d'aquests, Marina i Lucía respectivament, apostin perquè ella sigui la que rebi el veto.
  • Carla. Tot i que ha estat força cauta en els primers compassos del 'reality', en els últims moments ha fet passos de gegant amb Diego. El seu acostament amb aquest és cada vegada més evident i Lola pot demanar a les seves companyes que aquesta temptadora sigui la vetada.
  • Simone. Des que va començar el concurs, l'italià ha estat enganxat a Lola. Tant és així que ja estan a un pas de caure en la temptació. Per això, el xicot d'ella, Diego, pot fer tot el que està en la seva mà perquè aquell no pugui tornar a tenir una cita amb la seva noia.
  • Isaac. La setmana passada ja vam veure que aquest i Marina no podran evitar besar-se. És més, sembla que fins i tot dormiran junts i faran un pas més. Per això, el noi d'ella (Jesús) pot demanar als seus amics que li donin el collaret a aquest.

Tot i les apostes dels internautes, caldrà esperar per veure quina decisió prenen aquesta nit en una nova entrega del 'reality' estrella de Telecinco


Comentaris

envia el comentari