YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La sorpresa a 'La Isla': La nova concursant que entrarà forta al programa

Un vídeo promocional ha revelat l'important 'spoiler'

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
La sorpresa a 'La Isla': La nova concursant que entrarà forta al programa | Mediaset

'La isla de las tentaciones 3' ha arrencat amb molta força. En el primer capítol ja hem conegut a les cinc parelles que posaran a prova el seu amor i els deu solters i solteres que intentaran fer-los caure en la temptació. Encara que només s'ha emès un episodi, els seguidors del programa ja han començat a fer les apostes.

Una tasca que se'ls ha fet realment fàcil gràcies als 'spoilers' que ha fet el mateix programa. Al vídeo promocional del pròxim capítol es poden observar diversos detalls que ens han servit per descobrir la presència d'una nova concursant i conèixer quin serà el primer infidel a l'illa.

Fiama torna a la 'La isla de las tentaciones 3' per enamorar a un xicot

La nova soltera que apareixerà per sorpresa serà Fiama Rodríguez, concursant de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'. En aquell temps, la jove va entrar al concurs amb el seu llavors xicot, Álex Bueno, de qui es va acabar separant després del seu pas per l'illa.

La 'influencer' va arribar a tenir molt bona relació amb Joy, un dels solters temptadors, i va arribar a dormir amb ell durant la seva estada a República Dominicana. Álex es va sentir traït i la parella va acabar posant fi a la seva relació amb una escena d'allò més dramàtica: Fiama va acabar tirant l'anell de compromís al mig de l'illa.

No obstant això, la seva relació amb Joy tampoc va ser pròspera, ja que la parella va acabar trencant, tal com es va poder veure després en el retrobament sis mesos després. En aquell últim capítol van discutir i van treure a la llum tots els draps bruts tot i que, al final, Joy va acudir al programa i es van reconciliar públicament per un breu període de temps.

Ara, Fiama torna a estar oberta a l'amor i tornarà pròximament a 'La isla', tot i que en aquesta ocasió sota la pell de temptadora, una tasca que, a jutjar per les imatges que es van veure, ha realitzat molt bé. Al vídeo promocional, les imatges han deixat en evidència una sèrie de tatuatges i un inconfusible cabell bru que els usuaris en xarxes socials s'han relacionat directament amb Fiama.

Sembla que la 'influencer', que s'incorporarà en el pròxim capítol com soltera repescada, ha triomfat només d'arribar al programa. Segons les imatges, Fiama hauria caçat immediatament a un dels xicots del concurs.

Quin xicot de 'La isla de las tentaciones 3' cau en les xarxes de Fiama?

El primer infidel d'aquesta tercera edició del programa de Telecinco ha sigut Manu que, segons delaten les fotografies, li ha posat les banyes a la seva parella, Lucía. El senyal en aquest cas ha estat una reconeixible polsera en forma de creu que el jove ha lluït des de la seva entrada en el programa.

La parella semblava entrar amb més força que ningú i el gadità es mostrava disposat a superar tots els problemes que havien tingut per culpa de les seves infidelitats en el passat. No obstant això, tot fa indicar que Manu no ha après la lliçó i tornarà a trair a Lucía, que ja va demostrar no fiar-se un pèl del seu xicot.

Després d'aquesta revelació, Manu s'ha convertit en un 'meme' en xarxes socials, on ha estat objecte de burles i crítiques per la seva actitud després d'haver-se mostrat penedit per les seves infidelitats. En el primer capítol, el gadità va posar-se a plorar en diverses ocasions en parlar amb la seva parella, unes llàgrimes que, sembla, van ser de cocodril.

No és la primera vegada que Manuel li és infidel a Lucía. Tot i que l'andalusa no sembla estar disposada a perdonar una altra vegada a la seva parella, tot està per veure en els pròxims episodis. Encara que, potser, també decidiria prendre la seva pròpia venjança.


Comentaris

envia el comentari