Unes fotografies ho revelen: La nova parella que sortirà de 'La isla'

Unes imatges tretes després de l'enregistrament del programa han fet saltar totes les alarmes

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Unes fotografies ho revelen: La nova parella que sortirà de 'La isla' | Mediaset

'La isla de las tentaciones 3' no ha pogut combatre les filtracions i els 'spoilers' que han revelat detalls importants sobre els concursants després del seu pas pel programa. Les filtracions d'escenes sexuals dins de les viles, com la que van protagonitzar Marina i Isaac Torres, ens van servir per conèixer per avançat algunes de les infidelitats més destacades de l'edició, mentre que les xarxes socials dels mateixos concursants ens han anat donant pistes sobre la situació actual d'aquestes parelles.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les filtracions i els 'spoilers' de 'La isla de las tentaciones 3'

Fa unes setmanes, coneixíem que almenys una parella de concursants hauria continuat la seva relació després del seu pas per República Dominicana. Estem parlant d'Hugo Pérez i Lara, la passió per la natura i l'amor pels seus animals ha revelat que podrien seguir junts.

Després d'acabar l'enregistrament del programa, la parella de gallecs ha seguit compartint en xarxes socials fotos i 'stories' amb les seves mascotes, entre els quals es troba un nou gosset que tots dos han presentat en societat.

Per contracte, els concursants han de deixar de seguir-se en xarxes socials i no poden pujar imatges que donin a entendre si estan junts o no, evitant qualsevol revelació que pugui arruïnar el final del programa. Tot i que els participants extremen la precaució en xarxes socials, la veritat és que no sempre els resulta fàcil portar la seva vida amb discreció.

Quan comença a emetre's el programa, les parelles i els solters que participen en el repte passen a ser personatges públics que capten l'atenció de les masses i els mitjans de comunicació. Així, a través d'unes imatges obtingudes per la premsa, hem pogut conèixer la nova parella que podria sortir de 'La isla de las tentaciones 3'.

La nova parella que podria sortir de 'La isla de las tentaciones 3': Manu i Fiama

La revista 'Diez Minutos' ha tret a la llum unes fotos de l'octubre passat en què Manu i Fiama comparteixen tarda amb uns amics a Madrid. A les imatges, podem veure la parella xerrant animadament a les portes d'un restaurant en companyia de Melyssa Pinto, bona amiga de Fiama i concursant de la segona edició de 'La isla...', on va anar amb la seva llavors parella, Tom Brusse, que li va ser infidel amb Sandra Pica.

No hi ha dubte que les fotografies posen de manifest la bona relació de Manu i Fiama, que podrien haver continuat la seva aventura amorosa després del seu pas per República Dominicana. Cal recordar que Fiama va tornar al 'reality' de 'Mediaset', encara que en aquesta ocasió en qualitat de soltera per revolucionar la vila dels nois, caient Manu en la temptació.

Fotomuntatge de l'Àlex i Fiama de la 'Illa de les Temptacions'
Fiama va participar amb la seva parella, l'Álex Bueno, de 'La isla de las tentaciones' | Catalunya Diari

El gadità es va quedar sense paraules davant l'entrada de la nova temptadora, ja que feia uns dies havia compartit amb els seus companys el seu desig perquè l'exparella d'Álex Bueno tornés a participar en el programa. Així, el seu somni s'havia fet realitat i no anava a desaprofitar l'oportunitat, encara que això suposés fer saltar pels aires la seva relació amb Lucía.

Així tot, Manuel tampoc va voler renunciar a continuar la seva aventura amb Stefany, la temptadora amb qui més havia connectat a l'illa fins al moment. Així, en menys de cinc minuts, el gadità es va besar amb Fiama i Stefany, una doble infidelitat que va deixar a Lucía com la primera traïda de la seva vila.

En qualsevol cas, haurem d'esperar a la fi del programa per saber com acaba la parella d'andalusos, encara que a jutjar per aquestes últimes imatges, Manu podria haver trobat novament l'amor al costat de Fiama després de posar fi a la seva relació amb Lucía.


Comentaris

envia el comentari