ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

L'error de 'La isla de las tentaciones': mostren una futura inesperada parella

L'avanç del capítol 5 ha tret a la llum unes sorprenents imatges

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
L'error de 'La isla de las tentaciones': mostren una futura inesperada parella | Mediaset


El quart capítol de 'La isla de las tentaciones 3' ha tingut una protagonista absoluta a la casa de les noies. I és que el moment més esperat de la nit va arribar quan Lucía s'enfrontava en la seva segona foguera a les dures imatges de Manuel sent-li infidel per partida doble. El gadità es va besar amb Stefany i Fiama en una mateixa nit, deixant en evidència que les seves llàgrimes a l'inici del programa van ser de cocodril.

No obstant això, la jove andalusa no pensa vessar ni una llàgrima més pel seu xicot. Lucía va fer gala de la seva fortalesa i autodeterminació amb un discurs en el qual va donar per tancada la seva relació amb Manuel, després de llençar a la foguera les joies que el jove li havia regalat.

L'avanç del pròxim capítol de 'La isla de las tentaciones 3'

Després del gran moment de Lucía, Lola estava encaminada a convertir-se en altres de les grans protagonistes de la nit, però el capítol va arribar al seu final i ens va deixar amb la mel als llavis. L'extronista' era a la foguera a la vora d'un atac de nervis i espantada per les imatges que podia veure del seu xicot, Diego, que estava molt molest després del 'flirteig' de la seva noia amb Simone.

Caldrà esperar a pròxim capítol per conèixer la reacció de Lola a les imatges de la seva parella, encara que a jutjar per les imatges que hem vist en l'avanç de Telecinco, la jove ha esclatat i està molt penedida de la seva relació amb Simone.

De fet, en l'avançament del pròxim  lliurament podem veure com les imatges van mostrar a una Lola molt més distant amb l'italià i desitjosa de tornar amb Diego, qui mentrestant cada vegada es mostra més solt amb les solteres de vila platja. «No m'imagino una altra boca que no sigui la d'ell», deia Lola en l'avanç.

El gran error de la nit ens revela una futura parella inesperada

Però més enllà de donar-nos pistes sobre l'evolució d'algunes de les parelles més consolidades de la casa, l'avanç que ha ofert Telecinco ens ha revelat la nova trama que hi haurà amb una parella inesperada dins de la casa de les noies. Com era d'esperar, no parlem de Lara i Rubén, que serà el primer damnificat pel collaret del veto dels nois, sinó de Claudia i Toni.

Segons ha sortit en les imatges, la relació entre tots dos està començant a estrènyer-se dins de la casa. En l'avançament podem veure com la parella de Raúl, que no va quedar molt content després de les últimes imatges de la seva noia, s'acosta cada vegada més al solter. I, fins i tot, podem veure abraçades i carícies molt provocatives dins de la piscina.

Encara que els dos concursants porten des de l'inici del programa coneixent-se, ningú s'esperava que pogués sortir alguna cosa real d'aquesta relació que semblava més una amistat que un romanç. A més, durant l'avançament, Sandra Barneda informa els nois d'una novetat: un d'ells tindrà «deu minuts per veure en directe el que fa la seva parella a l'altra vila».

Seguidament, podem veure en les imatges a Raúl desesperat per Claudia i molt indignat amb alguna cosa que acabava de veure. «Això és una merda, està jugat amb mi, això no es fa, amb mi no juga ningú», li deia el jove a un dels seus companys al jardí de la casa.

Desconeixem si l'enuig de Raúl haurà estat després de veure les imatges de la seva noia amb Toni a la piscina, però queda clar que, fins i tot, la parella més estable de l'illa està en risc de trencar-se.


Comentaris

envia el comentari