Sorpresa amb l'últim avançament de 'La Isla': «Que ho cancel·lin ja...»

L'actitud de dos concursants no ha agradat en absolut al públic

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
Sorpresa amb l'últim avançament de 'La Isla': «Que ho cancel·lin ja...» | Mediaset

La tercera edició del programa 'La isla de las tentaciones' està generant un gran interès, només cal veure les audiències, i això sense passar per alt que les xarxes socials 'cremen' amb cada gala. I és que són moltes les situacions que no han passat desapercebudes, com els 'flirteigs' i petons entre els participants i, fins i tot, els vídeos filtrats.

Ara, però, ha passat una cosa que ha desfermat les crítiques dels espectadors, en concret, a la gala de 'El Debate' s'han emès unes imatges inèdites que han causat estupor. I tot perquè resulta vergonyosa l'actitud de dos concursants. Ens estem referint a Manuel, que participa amb la seva parella (Lucía), i a Fiama, l'última temptadora a arribar. Tots dos han atacat d'una manera molt dura a Stefany, el que ha donat lloc al fet que diversos incondicionals del 'reality' s'hagin enfadat de forma notable.

L'origen del conflicte

La situació que ha enutjat als espectadors es remunta dies enrere, concretament, a quan Manuel va decidir besar-se en la mateixa nit amb dues solteres. Primer, amb Fiama, que acabava d'arribar a la vil·la, i segon, amb Stefany, amb la qual havia tingut un notable acostament. Aquesta actitud del gadità va portar amb si conseqüències.

D'una banda, que la seva noia veiés el que havia fet i decidís trencar definitivament la seva relació i, d'altra banda, que Stefany prengués la postura de fixar-se un altre objectiu. I aquest no ha estat altre que Jesús, el xicot de Marina i, tant és així, que fins i tot ja s'han fet un petó.

Manuel i Fiama ataquen la temptadora

Manuel està clar que es creu 'el més guapo' de 'La isla de las tentaciones' i l'objecte de desig de totes. Per això, li ha caigut molt malament que Stefany, en lloc de plorar perquè l'ha perdut, hagi decidit començar alguna cosa amb Jesús. Sí, aquesta situació li ha tocat el seu orgull de 'mascle ibèric'. Precisament per aquest motiu, no ha dubtat a carregar durament contra l'esmentada soltera, com també ho ha fet Fiama.

Tot ha succeït quan en una festa s'han quedat a la sala Manuel, Fiama, Jesús i Stefany. El fet que aquests dos últims s'hagin fet un petó, ha donat peu a què els dos primers hagin decidit carregar contra la soltera. De fet, ha sigut l'última temptadora a arribar a la vil·la la que li ha dit la seva companya: «De veritat, ahir lies la de Déu amb aquesta moguda i avui això?». Aquestes paraules, en al·lusió al moment en què ella es va besar amb el gadità, van ser respostes per Stefany: «Jo no et vaig embolicar res. Va ser Carla».

Fiama no s'ha quedat callada i ha afegit: «Carla em va dir que estaves plorant en pena». I a això la seva companya ha dit: «Jo et vaig dir que estava plorant? Et vaig dir que tu estaves al·lucinant si pensaves que jo plorava». En aquest punt ha decidit intervenir Manuel, que ha manifestat: «Jo sincerament no esperava que ploressis en veure'm amb Fiama, però, per descomptat, no esperava que vinguessis aquí i et mengessis la boca amb Jesús».

Aquestes paraules han provocat les rialles de la soltera que ara està amb el gadità. I això ha enfadat a Stefany que no ha dubtat a defensar el que està fent d'aquesta manera: «En tot moment et vaig dir que Jesús em semblava maco i que m'agradava des del primer dia».

Continua l'atac

Els retrets cap a la noia que ara està amb el noi de Marina no han cessat aquí. És més, Fiama ha seguit obstinada i li ha dit a aquesta: «Ahir vas deixar patent la teva gelosia amb empentetes i marcant el territori, però que està molt bé... Tu flueix, 'gordi'». Aquestes paraules han molestat a Stefany qui li ha dit: «Flueix tu, guapa».

Manuel, com un cavaller errant, ha sortit en defensa de Fiama i s'ha dirigit cap a la seva 'extemptadora' per dir-li: «No t'enfadis eh. Jo he vist que tu, de primeres, has tirat per mi i has vist que jo l'he embolicat aquí una nit i has dit 'Ens veiem, Manuel'». Un comentari que s'ha tallat de soca-rel quan Jesús no ha dubtat a besar a Stefany.

L'audiència carrega contra Manuel i Fiama

Els espectadors de 'La isla de las tentaciones' han fet ús de les xarxes socials per atacar Manuel i Fiama. I és que, la seva actitud 'triomfadora' i moralitzant pel que fa a l'altra soltera, resulta realment patètica. És clar, perquè qui és ell per retreure res a ningú si ha estat infidel a la seva noia, amb la qual feia tres anys que estan junts?

Per a gran part del públic, el comportament d'aquests dos ha estat humiliant, menyspreable i vergonyós. I així ho han deixat palès a través de diferents missatges a Twitter, on, fins i tot, hi ha alguns internautes que han demanat que cancel·lin el programa. Exemples d'alguns d'aquests missatges són aquests:

  • «Quin fàstic em fa Manuel! Critica ell a Stefany quan ha anat amb la seva xicota i s'ha enrotllat amb dues noies. Realment ridícul».
  • «És un masclista... Un paio que es creu que és el millor de casa seva, sense ofici ni benefici, vividor de la dona o mantingut, que pensa que es menja el món i l'únic que es menja és una fita».
  • «El comportament de Manuel i Fiama és d'aprofitats d'institut, fastigosos tots dos. No els suporto per separat i junts menys».
  • «Fiama i Manuel, necessiteu riure-us de Stefany per pujar la vostra autoestima?».

Comentaris

envia el comentari