Melyssa a 'La isla de las tentaciones'

'La Isla' castiga a Melyssa per haver-se saltat les normes

Amb aquesta decisió, el programa amaga a Melyssa una informació molt important sobre la seva parella

La setmana passada vam veure com Melyssa decidia saltar-se les normes a mitjanit i escapar-se de la vila de les noies per a anar a assaltar la casa dels nois i poder dir-li a Tom tot el que pensava sobre ell i les actituds que estava tenint.

En aquell moment, l'actitud de Melyssa era del tot desmesurada, perquè encara no havia passat res, però a partir d'aquest moment, Tom s'ha deixat anar i ha començat a travessar la línia que tenia marcada amb la seva parella.

En el programa d’aquesta passada nit, Sandra Barneda li ha comunicat a Melyssa la decisió que havia pres en programa en relació amb la infracció que va cometre la setmana passada. Aquesta sanció li ha impedit poder veure les imatges de Tom en l'altra vila. Amb això, Melyssa encara no sap que el seu noi l'ha enganyat ja amb una altra noia, una cosa que acabarà per dinamitar la gelosia de la jove, i és que ara, es veuran justificades les reaccions contra el seu noi.

El programa li ha promès que podrà veure les imatges, però més endavant, sense especificar quan serà. Això ha deslligat l'empipament dels seguidors del programa que esperaven poder veure la reacció de la ex ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ davant la falta de fidelitat que ha comès Tom Brusse qui a més, ha confessat que quan van entrar en el programa ja no estaven junts.

Tom ha passat a majors amb Sandra, la seva temptadora

La reacció desmesurada de Melyssa ha fet que Tom s'hagi sentit lliure de fer el que li doni la gana. Això ha despertat el desig del jove que ha decidit apostar-ho tot per Sandra, una de les temptadores del programa.

En la gala d’aquest dimecres hem pogut saber que aquests dos han estat els primers a tenir relacions sexuals dins del 'reality'.