Un nou muntatge: La revelació sobre la Isla que indigna l'audiència

Els espectadors critiquen l'actitud d'una de les parelles i assenyalen què podria ocultar-se darrere

Pau i Mayka, participants de la segona edició de 'L'Illa de les Temptacions'
Les xarxes assenyalen a Mayka com una mentidera | Telecinco

La segona edició de 'La isla de las tentaciones' no s'ha alliberat dels rumors de muntatge per part d'alguna de les parelles. Si en un principi la relació de Marta i Lester va fer parlar molt, ara les xarxes socials assenyalen a Mayka i Pablo. Alguns espectadors no han deixat escapar que hi ha alguna cosa tèrbola en l'actitud de la jove, i no han trigat a assenyalar que Mayka només busca televisió.

La parella va decidir participar en el 'reality' perquè Mayka aconseguís superar la gelosia que la manera de ser de Pablo li provocava. No obstant això, la relació ha acabat per trencar-se tan sols tres setmanes després de començar el programa. La principal protagonista d'aquesta ruptura ha estat precisament Mayka, una cosa sorprenent, ja que ella pensava que el primer a caure en la temptació seria Pablo.

La jove va decidir alliberar-se amb Óscar, el solter i exparella d'Andrea. Després que Pablo veiés les imatges de la seva noia, va decidir trencar la seva relació i deixar-se portar. Una actitud que Mayka va poder veure a les imatges que li van posar durant la foguera. «No puc dir res d'aquest comportament perquè jo l'he tingut pitjor. Ho fa per enrabiat i no perquè ho senti com jo», opinava Mayka en un intent de justificar la seva infidelitat.

Aprofitant l'ocasió, la jove confessava en quina situació es trobava ara la seva relació amb Pablo, després que ell participés en alguns jocs una mica pujats de to amb les temptadores en una festa. «Em fa pena perquè jo l'estimava molt i sento que s'ha trencat la relació i no puc tornar enrere». No obstant això, Mayka sorprenia amb la seva reflexió en intentar seguir tirant-li la culpa a Pablo. «Que hagi hagut de venir jo aquí a veure això d'ell... En la vida m'ho hauria imaginat», deia molt enfadada i assegurant que les seves sospites cap a ell s'havien confirmat.

Minuts després arribava el torn de Pablo. El jove va poder veure les imatges de la seva noia flirtejant amb Óscar i la seva incredulitat anava en augment. «Són mentides, i mentides i mentides. Jo sento que m'ha pres per ximple», opinava molt enfadat i deixant clar que no hi havia possibilitat d'una reconciliació.

«Veig que no es penedeix i és el primer vídeo... em fa una mica de pena per una banda perquè veig que s'estavellarà contra un mur», sentenciava sense dubtar en qualificar a Mayka de «falsa» i «mentidera» . Després del programa emès el passat diumenge 11 d'octubre, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a treure a la llum el possible muntatge per part de Mayka a la qual només li interessaria la televisió i no la seva relació amb Pablo.


Comentaris

envia el comentari