Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'

Un concursant de 'La isla de las tentaciones' porta el pare de Marina als tribunals

José Luis s'ha convertit en tota una estrella televisiva després del pas de la seva filla pel concurs de Telecinco

L'última edició de 'La isla de las tentaciones' segueix portant cua, tot i que es va acabar ja fa gairebé un mes. I el que encara resulta més estrany és que no només han tingut repercussió mediàtica els exconcursants del programa, sinó també els seus familiars. Aquest és el cas del pare de Marina, José Luis, que s'ha convertit en tota una estrella televisiva i fins i tot ha arribat a seure al plató de 'Sábado Deluxe' per concedir una entrevista molt dura sobre la relació de la seva filla amb el polèmic concursant Isaac Torres.

«No estic gens content que la meva filla estigui amb l'Isaac. Em faria vergonya tenir un fill com ell. Durant aquests sis mesos que han passat des que va acabar el programa, la relació amb la meva filla s'ha deteriorat per culpa d'aquest senyor, per dir-ho d'alguna manera», deia el pare de Marina abans d'assenyalar que és un jove que «no té respecte ni valors i es riu de les persones». A més, José Luis també ha utilitzat les xarxes socials per atacar el jove, a qui ha insultat molt durament.

Precisament, el pas per Telecinco de José Luis i el fet que petés a les xarxes socials el podria portar d'aquí poc als jutjats, ja que el solter que va seduir la seva filla a República Dominicana ha pres la decisió de denunciar el que va ser el seu sogre durant vuit mesos.

Els fronts oberts d'Isaac Torres després de sortir de 'La isla de las tetaciones'

Isaac Torres té molts fronts oberts des que va sortir de 'La isla de las tentaciones'. El solter està embolicat en la polèmica per la ruptura amb Marina després de vuit mesos de relació, per la relació tan controvertida que actualment té amb Lucía, també exconcursant del programa, i pel fet que l'expulsessin de 'Supervivientes 2021' per incomplir les mesures sanitàries imposades per a frenar el coronavirus. Per no parlar de la seva nova i poc prometedora aventura musical. 'El Lobo' ha provat sort amb la música i ha llançat un single al mercat que no ha deixat indiferent a ningú: 'Llegó Papá'. Recentment ha sortit a la llum una nova polèmica després que el concursant hagi confirmat que durà el pare de la seva exparella als tribunals.

Isaac Torres demanda el pare de Marina per haver-lo insultat a 'Sábado Deluxe'

En una entrevista via Instagram que ha concedit al creador de contingut Vier Márquez, Isaac Torres ha parlat sobre algunes de les polèmiques que ha protagonitzat, entre elles l'enfrontament públic amb el pare de Marina, que es va quedar a gust després d'atacar amb duresa el jove català. «No només es va ficar amb mi, que et dic que m'és igual. Es va ficar amb la meva germana, amb el meu pare, amb la meva mare; els va insultar, els va humiliar. A 'Sálvame' va estar provocant la meva germana des del primer minut. Prefereixo no respondre-li, perquè no vull que tingui contingut i tot anirà a parar a mans legals, ja està en procés», va confessar l'ex de Marina davant la sorpresa del seu interlocutor.

«Has interposat una demanda?», li va preguntar Vier Márquez. «Sí, ja li arribarà», va respondre Isaac Torres de manera contundent abans d'assegurar que aquesta decisió no tenia res a veure amb Marina. «Jo tinc àudios que Marina li va fer al meu pare per demanar-li perdó en nom d'ell, dient que no tenen relació, que està anat de l'olla», va afegir el temptador.

De fet, Isaac ha volgut deixar clar que no té res en contra de la seva ex i ha deixat la porta oberta a una possible amistat, tot i que no dubta a mostrar públicament el seu amor cap a Lucía. «Jo, per la meva banda, no he acabat malament. Li desitjo el millor i espero que li vagi tot molt bé, però he decidit seguir la meva vida sense ella i és el que vull i em ve de gust. D'aquí a un temps, si vol que siguem amics i que ens portem bé, no li diré que no», ha assegurat.