'La Isla de las Tentaciones' es reinventa en la pròxima edició: 'La última tentación'

Es tracta d'una seqüela que ajuntarà a velles cares conegudes del 'reality'

L'èxit sense precedents de 'La Isla de las Tentaciones' ha desencadenat una pluja d'idees a Telecinco. I és que la cadena té intenció de seguir apostant per un format que va ser líder absolut de la seva franja horària, superant Antena 3 amb més de 17 punts d'avantatge de quota de pantalla, i ja està treballant en noves edicions que es gravaran aquest mateix estiu.

No obstant això, 'Mediaset' no només està decidida a gravar la quarta edició del format després d'un tercer lliurament que es va convertir en el més vist fins al moment a Espanya, sinó que també està treballant en la primera seqüela del format a escala internacional i que reunirà velles cares conegudes del 'reality'. Així, sota el títol de 'La última tentación', 'Mediaset España' en col·laboració amb 'Cuarzo Producciones' tornaran a viatjar a la República Dominicana al costat d'alguns dels participants més destacats de les edicions que s'han dut a terme fins al moment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'La última tentación': la seqüela que reunirà vells coneguts del 'reality' de Telecinco

A través d'un comunicat emès aquest dimecres, la cadena ha avançat alguns detalls d'aquesta nova versió de l'exitós 'reality' que pretén revolucionar la televisió i convertir-se en l'edició més seguida de la història del format. Així, segons ha avançat la cadena, l'objectiu serà reunir varis dels participants més destacats de les tres edicions emeses i les seves actuals parelles.

Per tant, els concursants seleccionats viatjaran a l'illa al costat de Sandra Barneda per mostrar en quin punt es troben les seves relacions actuals i valorar si van prendre la decisió adequada durant el seu pas pel concurs. A més, tornaran a posar a prova la fortalesa i la solidesa de la seva nova relació sotmetent-se a una dinàmica que comptarà amb moltes novetats, malgrat que encara no es coneixen al detall, així com tampoc han transcendit els concursants que tornaran a creuar l'Atlàntic per reviure una experiència que, al principi, semblava única i irrepetible.

Quins concursants podrem veure en l'edició especial de 'La última tentación'?

Les experiències viscudes a Vila Playa i Vila Montaña van suposar un abans i un després per a totes les parelles que van participar en el 'reality', ja que, mentre alguns van aconseguir reforçar el seu vincle, altres van poder dissipar els seus dubtes i fer el pas definitiu per a la ruptura. Tot i això, també hi ha els qui van iniciar una nova relació després del seu pas pel programa i els qui van recapacitar i van decidir donar-se una nova oportunitat després del concurs.

En qualsevol cas, el cert és que tots van poder conèixer-se a si mateixos i viure una experiència que ha fet un gir de 180 graus a les seves vides gràcies al fet que el seu pas pel format els ha obert moltes portes a professionalment i els ha convertit, com a mínim, en 'influencers' d'èxit. En aquest context, moltes cares conegudes tornaran al programa i les primeres apostes no s'han fet esperar.

L'actual parella formada per Lucía i Isaac, després de la seva ruptura amb Marina, sembla ser una clara candidata per a aquest nou 'reality', fins i tot la mateixa Marina en companyia de Jesús podrien sorprendre'ns tornant al programa junts. També podrien tornar Hugo i Lara, que són dels pocs participants que van marxar junts i encara mantenen viva la seva relació després del seu pas pel programa.

D'altra banda, altres cares conegudes que podrien tornar de les primeres dues edicions són Fani, Mayka i fins i tot Fiama, que s'ha convertit en la repetidora estrella del 'reality'. Tanmateix, la parella formada per Lester i Patri també són molt bons candidats a tenir en compte, ja que la parella s'ha mantingut junta tot i els moments difícils que han travessat. Però, independentment dels concursants que participin, la veritat és que el 'reality' compta amb tots els ingredients per tornar a triomfar entre els més joves.


Comentaris

envia el comentari