Una 'temptació' revela el veritable frau de 'La isla' i fa tremolar tot Telecinco

S'ha mostrat d'allò més indignada a través de les seves xarxes socials

Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'
Dorothy destapa públicament el frau del programa | Telecinco

Diumenge passat, 18 d'octubre, 'La isla de las tentaciones' donava per finalitzat el seu programa després de les fogueres finals on els concursants decidien lliurement si volien anar-se'n de l'illa sols, amb la seva parella o acompanyats d'un nou amor.

No obstant això, fa uns dies sortia a la llum que la cadena havia decidit que aquesta temporada del 'reality' tingués dues gales menys que la primera, per la qual cosa s'ha hagut d'eliminar dos episodis i concentrar tota l'acció en els últims episodis del programa.

Dorothy exposa públicament un frau a 'La isla de las tentaciones'

Dorothy, unes de les temptadores, no ha dubtat a revelar que hi havia certes escenes que no s'havien arribat a emetre, cosa que també han percebut alguns espectadors. La mateixa Dorothy es mostrava d'allò més sorpresa amb els talls que havia realitzat el programa per avançar el final del 'reality'.

«Jo no entenc res, això és una setmana després que se n'anessin Tom i Sandra. I tota la setmana que s'han menjat on surt?», revelava la temptadora visiblement indignada. I és que sembla que després de la sortida inesperada de Sandra, entre Tom i Melyssa van succeir una infinitat de coses que no han estat emeses.

Entre elles destaca l'expulsió de diversos solters, cosa que els espectadors han notat especialment, alhora que les parelles donessin la seva cita 24 hores, ja que faltaven alguns temptadors que havien estat clau en el desenvolupament del programa i, fins i tot, saltaven el 'veto' que havien imposat els concursants en la foguera anterior.

Ara, caldrà esperar per conèixer si la cadena decideix emetre aquesta setmana a part del programa o si per contra prefereixen mantenir el que ha passat en total secret. Sigui com fos, el cert és que és estrany que Mediaset hagi decidit retallar el programa una setmana, ja que comptava amb una gran audiència, sens dubte, una decisió que no ha agradat gens als fans de 'La isla de las tentaciones' .


Comentaris

envia el comentari