Sandra Barneda revela el secret millor guardat de la nova 'Isla de las Tentaciones'

L'ha compartit una de les peces claus del programa

Els finalistes de la primera temporada de La isla de las tentaciones
'La isla de las tentaciones' revela la 1ª i reveladora imatge de la segona temporada | Telecinco

'La isla de las tentaciones' va convertir-se, per sorpresa, en un dels èxits de la temporada. La seva primera edició va irrompre amb molta força, molta més de l'esperada perquè en un primer moment es va pensar per emetre's a Cuatro, però Telecinco va necessitar continguts per emetre després del final de 'GH VIP 7' fins que comencés 'Supervivientes', i va decidir provar sort amb el nou 'reality' de parelles.

El resultat ja el coneixem tots, es va convertir en un gran èxit i en un dels fenòmens de la temporada. De fet, ràpidament van anunciar que hi hauria una segona temporada i una tercera; i una de les parelles de la primera edició, Fani i Christofer, ja són habituals a la resta de 'realities' de la cadena. 

Aquesta segona temporada de 'La isla de las tentaciones' ja se sap que tindrà diverses novetats. La més significativa és que Mónica Naranjo ja no serà la presentadora, i la seva substituta serà Sandra Barneda.

La presentadora i els participants d'aquesta segona edició ja es troben a la Península de Samaná, a la República Dominicana, on es gravaran les pròximes dues temporades del 'reality' on cinc parelles hauran de descobrir si de veritat estan unides o si el seu amor no és prou fort. 

Sandra Barneda comença a promocionar el 'reality'

Sandra Barneda no ha dubtat a començar a posar les dents llargues als seguidors del format amb una primera imatge d'aquesta segona temporada de 'La isla de las tentaciones'. La presentadora ha publicat una foto al seu Instagram on se la veu damunt d'un vaixell i mullada. 

A la publicació l'acompanya un missatge: «Així vaig acabar el primer dia de gravació. Xopa, però feliç! Gran equip, perfectes companys per aquesta meravellosa aventura».

La periodista està encantada amb el nou projecte i amb la confiança que Telecinco ha dipositat en ella, després de viure uns mesos on s'havia quedat sense gaire pes a la graella de la cadena. El punt negatiu? Que li tocarà estar separada de Nagore Robles durant uns mesos just quan s'havien reconciliat i estaven donant una segona oportunitat a la seva relació.  

Els seus seguidors no han dubtat a desitjar-li el millor en aquesta nova etapa, i ho han fet deixant missatges com aquests a l'esmentada imatge publicada:

  • «Ho veuré per tu perquè em sembles una tia estupenda».
  • «Gaudeix molt. Ganes que s'emeti ja el programa ».
  • «Amb ganes de veure els resultats d'aquest magnífic treball que estàs fent».
  • «Segur que serà una experiència que mai oblidaràs».
  • «Gaudeix de la teva nova aventura. Així, ens faràs gaudir a tots».

Comentaris

envia el comentari