Les noies de 'La isla de las tentaciones'

'La isla de las Tentaciones' sorprèn amb una cosa mai vista abans al reality

Després de tota la nit esperant, els seguidors del format per fi han pogut saber de què es tracta

Després d'estar tota la nit entretenint l'audiència, l'organització de 'La Isla de las tentaciones' ha decidit compartir unes imatges exclusives mai abans vistes a la història del reality.

Arribant al final del debat, Sandra Barneda ha anunciat que per fi havia arribat el moment que tots els fans han estat esperant des de les deu de la nit. «La gent de casa m'ha d'estar insultant», ha assegurat la presentadora.

En un vídeo, que ha durat un minut, el programa ha aconseguit resumir molt bé què veurem dimarts que ve.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Els concursants més emblemàtics tornen a veure's les cares | Telecinco

Durant una festa a Villa platja, s'ha pogut veure Nico en una actitud molt afectuosa amb Míriam i Roxana, les seves dues temptadores favorites.

En un moment de la vetllada, el futbolista ha volgut consultar amb Josué un dilema que li estava rondant pel cap: «Com puc fer un trio sense que s'enfadin?».

«Per primera vegada, a La Isla, hi ha un trio». Amb aquesta frase, el programa ha volgut deixar clar que, en el pròxim capítol, entre Nico i les seves dues temptadores viuran una experiència mai abans vista dins del programa.

«No tot el que es veu, és el que serà... Hi ha nits que donen per molt», ha volgut apuntar Sandra Barneda al final de vídeo, sembrant el dubte entre tots els seguidors del format.

Per la seva banda, després de veure els primers missatges a les xarxes socials, Nagore Robles ha aclarit que «nosaltres hem vist força més que el que vosaltres heu vist». Així que haurem d'esperar el programa de demà per conèixer el desenllaç final.

Sembla que molts fans del programa consideren que les reaccions dels col·laboradors del debat han estat desmesurades amb relació al que acabaven de veure.

Twitter s'omple de memes

Les cares dels tertulians en veure aquestes imatges han estat tot un poema i, com era d'esperar, les xarxes socials no han trigat a omplir-se d'imatges divertides.

Alguns han volgut aprofitar l'ocasió per mostrar el seu gran enginy. D'altres han decidit queixar-se per l'estafa que el programa ha dut a terme amb la seva audiència.

Després de més de quatre hores esperant a veure l'esperat capítol, molts seguidors del format s'han sentit estafats per les escarides imatges que acaben de veure.

Meritxell i Roxana, una relació irreconciliable

Després de les confessions de Nico sobre la relació amb el seu pare, les germanes de la parella han acudit al plató per comentar l'última hora de Gal·la i el futbolista.

Només trepitjar el centre, Meritxell s'ha mostrat molt molesta amb les paraules del seu cunyat i ha volgut deixar clar que Nico ha estat un desagraït amb Gal·la.

Nico i Gal·la
Nico i Gal·la | Instagram
«Ha estat vivint a casa dels meus pares durant un any. S'han gastat els diners de la meva mare, s'ha emportat la meva germana per tot el món», ha començat reprotxant la germana de la jove filla a Roxana, defensora de Nico.

La relació entre l'habitant de Villa platja i el seu pare era un tema que Gal·la no volia ficar dins del reality, però Nico va decidir explicar la seva veritat. Segons l'esportista, la culpable d'aquest conflicte familiar no és cap altra que la seva parella, cosa que no ha agradat gens a Meritxell.

«Nico va decidir deixar de parlar amb el teu pare i tu saps per què, com ho sé jo», ha assegurat Roxana. «He sentit converses del teu germà amb el teu pare».