Ismael: De guanyar el primer 'Gran Hermano' a guanyar molts diners amb la seva feina

El exconcursant de Telecinco s'ha endinsat en el món de les inversions financeres

Ismael Beiro s'ha endinsat en una nova aventura professional. Uns anys després de guanyar la primera edició de 'Gran Hermano', ha fet un gir radical a la seva carrera per endinsar-se en el món de les inversions financeres.

El gadità ha passat de conquistar a milions d'espectadors dins del 'reality' més reeixit de tots els temps a convertir-se en inversor financer i guanyar diners des de casa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es tracta d'un sector professional que l'actor i monologuista ha descobert gràcies al seu últim projecte com a presentador de 'Canal Trader' a Youtube, on desenvolupa una tasca com a assessor i divulgador d'aquest espai dedicat a les finances, economia i el món de la borsa. No obstant això, més enllà de la seva tasca com a 'coach', Ismael ja s'ha convertit en un autèntic aprenent de 'trader'.

Ismael Beiro i el gir radical que fa la seva vida 20 anys després de guanyar 'GH 1'

Dues dècades després d'abandonar la casa de 'Gran Hermano' i convertir-se en el primer guanyador d'un concurs que aleshores acollia el 95% de quota de pantalla, la vida d'Ismael Beiro ha fet un gir radical.

Aquell jove de 25 anys ha format una bonica família amb la seva promesa Aurora Vázquez, amb qui espera poder passar per l'altar molt aviat. Fruit de la seva relació han nascut Aurora i Rodrigo, de quatre i tres anys, respectivament.

Pel que fa a l'àmbit laboral, Ismael Beiro reconeix la seva passió pels mitjans de comunicació. De fet, la victòria a 'Gran Hermano' li ha obert moltes portes en aquest sector, arribant a treballar com a col·laborador, còmic i monologuista per a diversos programes de ràdio i televisió. No obstant això, ha decidit continuar la seva formació acadèmica.

«Vaig tenir clar que podia escollir entre explotar aquesta popularitat anant a locals on et paguen diners per qualsevol cosa o oblidar-me d'aquesta part més aclaparadora i canalitzar l'esforç en dedicar-me a la televisió. I és el que vaig decidir, encara que era conscient que havia de conèixer més sobre la professió. Vaig fer un màster en direcció d'empreses audiovisuals, una tesi sobre adaptació de continguts de televisió als mòbils, cursos d'improvisació, de comèdia, de teatre, idiomes, etc.», assegura Ismael en una entrevista a 'La Vanguardia'.


Cal recordar que Ismael Beiro va llicenciar-se en Marina Civil, Enginyeria Superior Marítima, però ara està completament centrat a acabar el seu doctorat en Ciències de la Comunicació i, a més, en seguir amb la seva nova carrera com a 'trader'.

De guanyar 'Gran Hermano 1' a invertir en borsa i escriure un llibre sobre 'trading'

Fa un any i mig, Ismael Beiro no tenia cap coneixement sobre el món de les inversions, però no ha dubtat en recollir la seva experiència en un llibre ple de vivències personals i consells per a la gent que vol començar en la professió.

Sota el títol 'Vida es trading: cómo descubrí que es más difícil servir una buena cerveza que invertir en bolsa', l'exconcursant de 'Gran Hermano 1' relata nombroses experiències personals i divertides anècdotes sobre la seva nova faceta com a inversor.


Comentaris

envia el comentari