ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Israel López, el reporter d'Ana Rosa Quintana que exerceix com a assessor del narcrotraficant Oubiña

Conegut com 'el patriarca dels narcos gallecs', va ser un dels més grans narcotraficants de la història d'Espanya

Israel López y Oubiña en un reportaje de 'El Programa de AR' tras su salida de prisión
Israel López i Oubiña en un reportatge d''El Programa de AR' després de la seva sortida de presó | Telecinco

 

El reporter de Telecinco Israel López és conegut pel seu treball a 'El Programa de Ana Rosa'. Sembla, però, que aquesta no és l'única tasca que exerceix al sector de la comunicació. Segons ha pogut saber 'El Confidencial Digital', López fa d'assessor de comunicació del conegut exnarcotraficant gallec Oubiña.

Pel que sembla, el mateix Oubiña li va demanar al periodista que, com a favor personal, s'encarregués d'ajudar en la gestió de les entrevistes i reportatges que rep per part dels mitjans de comunicació, ja que desconfia del tracte informatiu que puguin donar-li. Una tasca que el company d'Ana Rosa Quintana ha acceptat sense objeccions.

Assessor de l'exnarcotraficant Laureano Oubiña

De fet, Israel s'hauria convertit en la persona amb qui qualsevol que vulgui gestionar una entrevista o trobada amb el conegut 'patricarca' dels narcos s'ha de veure. A més, acompanya Oubiña a les seves entrevistes amb altres mitjans.

Laureano Oubiña en su salida de prisión en 2017
Laureano Oubiña a la seva sortida de la presó l'any 2017 | Archivo

 

No obstant això, aquesta és una tasca que el periodista estaria realitzant de manera voluntària, ja que segons el citat mitjà, no rep cap compensació econòmica per la seva feina. Malgrat això, Israel respon i gestiona les peticions per part dels mitjans que Laureano Oubiña rep, contestant en nom dels dos a les sol·licituds.

'El Programa de Ana Rosa', primer en entrevistar Oubiña

Així les coses, no és estrany que el primer programa al que Oubiña va concedir una entrevista després de la seva sortida de presó fos precisament a 'El Programa de Ana Rosa', una entrevista que va tenir lloc el 27 d'abril del passat 2017.

Als seus 71 anys, Oubiña va relatar la seva història després de passar 22 anys en 12 presons espanyoles i arribar a ser considerat un dels més grans narcotraficants de la història d'Espanya.

 


Comentaris

envia el comentari