Un dels protagonistes de 'La casa de papel' té Coronavirus

La infectada per Coronavirus ho ha fet públic a través de les seves xarxes socials

Imatge d'arxiu de la portada de 'La casa de papel'
Una dels actrius de la sèrie ha donat positiu | Twitter

El Coronavirus no entén professions, és per això que no és d'estranyar que el virus hagi arribat a la reeixida sèrie de Netflix, 'La casa de papel', concretament a la tinenta Raquel Murillo.

L'actriu basca Itziar Ituño ha confessat públicament que té Coronavirus. L'actriu ha fet un pas endavant en el seu compte d'Instagram i ha explicat que divendres passat havia sofert diversos símptomes com a febres i tos seca.

Malgrat la complexitat d'aquesta malaltia, Ituño ha declarat que no es troba massa malament i que ho està vivint com una grip normal, encara que això sí, està prenent les mesures per a no contagiar a ningú.

Ha donat positiu

«Hola a tots!! És oficial, des del divendres a la tarda tinc els símptomes (febre i tos seca) i avui ens ha arribat la confirmació del test epidemiològic. És Coronavirus. El meu cas és lleu i estic bé però és molt molt contagiós i súper perillós per a la gent que està més feble», escrivia des del seu llit.

A més, la basca llançava un advertiment a tots aquells que fan cas omís de l'estat d'alarma declarat pel Govern. «Això no és ximpleria, ser conscients, no ho prengueu a la lleugera, hi ha morts, moltes vides en joc i encara no sabem fins on arribarà això pel que ha arribat l'hora de posar-se la vacuna de la responsabilitat pel bé comú. És temps de solidaritat i generositat! De quedar-se a casa i protegir als altres. Ara em toquen 15 dies en quarantena i després ja es veurà! Cuidar-vos molt», sentenciava.


Comentaris

envia el comentari