Imatge d'Iván Armesto, de Gran Hermano 1, amb el rostre seriós

Iván Armesto, de 'Gran Hermano 1', ho confirma: «Ha mort»

El finalista de la primera edició de 'Gran Hermano', trencat després de rebre la pitjor notícia possible

Iván Armesto es va fer famós de la nit al dia allà per l'any 2000 a causa de 'Gran Hermano'. I és que va iniciar juntament amb onze espanyols més l'aventura més inoblidable de la seva vida.

Aquell any, 'Gran Hermano' començava a caminar en la seva edició inaugural, sent un format totalment nou tant pels participants com pel gran públic.

Armesto, nascut a Gijón fa 56 anys, es va convertir en un dels concursants més carismàtics d'aquella edició. Ho va ser al costat d'Ismael Beiro, que seria el guanyador del desitjat maletí. Actualment, l'asturià es dedica a portar una agència de figuració i extres per assolir importants productores del nostre país.

Imatge d'Iván Armesto i Ismael Beiro, de 'Gran Hermano', participant a Expedición Imposible
Iván Armesto i Ismael Beiro eren inseparables a 'Gran Hermano 1' | YOUTUBE: DANI VITAL

Tots dos van forjar una gran amistat que s'ha mantingut al llarg dels anys. I així s'ha pogut comprovar durant tot aquest temps a les diferents publicacions que han pujat tots dos a les seves xarxes socials.

Ivan Armesto ('Gran Hermano'), rep el suport del seu amic Ismael després de morir la seva mare

Però en les darreres hores, s'ha conegut una luctuosa notícia que té a veure amb Iván Armesto. I és que el concursant de 'Gran Hermano' perdia la seva mare fa uns dies. Així ho comunicava als seus seguidors a través del seu compte de Twitter.

Imatge d'Ismael Beiro i Iván Armesta posant junts somrients
Iván Armesto i Ismael Beiro posant fa uns dies a Gijón | TWITTER: @IVANARMESTO66

En un missatge breu, però molt emotiu, Iván apareixia al costat del seu amic de l'ànima Ismael Beiro, qui havia fet més de 500 quilòmetres després de rebre la trucada del seu amic. La mare d'Iván Armesto havia mort i el seu gran amic no podia fallar-lo en aquell dur moment pel qual estava passant.

«Que un dels teus amics s'assabenti que va morir la teva mare, es faci 500 quilòmetres fins a Gijón quan demà ha d'estar a Navarra, només per fer-te una abraçada, no només s'agraeix, es comparteix. Gràcies, Ismael, germà», ha publicat Armesto en un 'tuit' on també ha compartit la imatge de la trobada amb l'andalús.

L'emotiva carta d'Iván Armesto, de 'Gran Hermano', després de perdre la mare

Armesto també ha volgut compartir una emotiva carta que ha escrit per a sa mare, per la qual tenia absoluta devoció. «Gràcies per donar-nos la vida, gràcies per donar-nos la mà quan la necessitàvem. Per acompanyar-nos en el camí quan va ser dur i quan anava com la seda, per les rialles, per les frases de mare», començava l'escrit.

Imatge de perfil d'Iván Armesto fumant una cigarreta
Iván Armesto ha perdut a sa mare durant les darreres hores | Twitter: @ivanarmesto66

«Gràcies per ensenyar-nos a intentar ser les millors persones que podíem, a suportar els moments durs, a creure en nosaltres mateixos. Gràcies per estimar tant tots els teus fills i totes les netes, per estar tots aquests anys amb el pare acompanyant el viatge», escriu el concursant nascut a Gijón.

«Gràcies per ensenyar-nos a veure sempre el got mig ple»

Iván també agraeix a la seva mare «portar-me cada dia i per veure'm entrenar al gimnàs quan era petit», prossegueix la carta.

«Gràcies per ensenyar-nos a veure sempre el got mig ple, a gaudir de la vida i a poder volar lliures quan ens va tocar. Gràcies per voler conèixer els meus amics, per voler tenir-los a prop per veure com eren. Per ser amable amb totes les meves parelles i escodrinyar-les per sobre de les ulleres a veure si t'agradaven, encara que mai em diguessis si t'agradaven o no», confessa.

L'emotiva carta finalitza amb un agraïment etern de l'asturià a la seva difunta mare. «Soc una part de tu i avui no te'n vas del tot perquè deixes moltes parts de tu al nostre petit món. Gràcies perquè tu, precisament tu siguis la meva mare, adeu mare, sempre preferiré celebrar la teva vida que plorar la teva mort», conclou l'escrit.