YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ivana Icardi s'engreixa 14 quilos de cop i dona una lliçó amb la seva foto

L'exsupervivent assegura no haver-se privat de res des de la seva tornada d'Hondures

Ivana Icardi
Ivana Icardi es mostra sense complexos a les xarxes socials després d'engreixar-se 14 quilos | Instagram

 

Després de la seva tornada de l'illa de 'Supervivientes', Ivana Icardi es troba en un dels seus millors moments personals. La italiana no s'ha separat ni un sol moment d'Hugo Sierra, amb el que va tenir un sonat romanç a Hondures que es va truncar en aquell moment. No obstant això, ara sembla que la seva relació és més forta que mai

 

Ivana no només ha recuperat el temps perdut en l'amor, sinó també en la seva alimentació. Tal com ella mateixa ha manifestat, ha decidit gaudir de bon menjar després del seu retorn del reality, ja que allà es va veure tan privada que ara necessitava menjar tot allò que li demanés el cos. 

 

Ivana mostra el seu cos sense complexos

Tant és així que l'exsupervivent ha reconegut que des de la seva tornada de l'illa ha recuperat ni més ni menys que 14 quilos. Tot i això, Ivana ha presumit de cos publicant una fotografia a Instagram, i ha volgut deixar clar que no sent cap complex per la seva pujada de pes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Des que vaig arribar de l'illa no he parat de llegir comentaris com: t'has de cuidar, no engreixos, que no et passi factura l'efecte rebot .. Les sóc sincera? Després d'estar 3 mesos sense menjar tot el que em venia de gust, em va ser inevitable arribar i que el cos em demanés tot això pel que moria i no podia menjar. Potser ho vaig fer de manera incontrolada. Mea culpa. Jo també m'he picat una mica algun dia que un altre, perquè òbviament havia quedat amb un cos molt més tònic i estilitzat i en mes i mig vaig tornar al meu cos de sempre (el que no s'està de res) .. Que he engreixat? Sí, vaig recuperar tots els quilos que vaig perdre i més .. però el que he gaudit menjant no té preu. Ara estic intentant portar una rutina més sana i fins i tot estic fent una mica d'exercici, sense privar-me de res, només sense passar-me (sobretot amb el dolç) Si amb alguna cosa em quedo de tot això és que els extrems no són bons, ni el poc, ni l'exageració .. així que, com tot a la vida aconseguint l'equilibri segur que ho vaig a portar millor

Una publicació compartida de Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) el

 

«Des que vaig arribar de l'illa no he parat de llegir comentaris com: t'has de cuidar, no t'engreixis, que no et passi factura l'efecte rebot... Us sóc sincera? Després d'estar 3 mesos sense menjar tot el que em venia de gust, em va ser inevitable arribar i que el cos em demanés tot allò pel qual em moria i no podia menjar. Potser ho vaig fer de forma incontrolada. Mea culpa. (...) Que he engreixat? Sí, he recuperat tots els quilos que vaig perdre i més... Però el que he gaudit menjant no té preu».

«Ara estic intentant portar una rutina més sana i fins i tot estic fent una mica d'exercici, sense privar-me de res, només sense passar-me (sobretot amb el dolç). Si amb alguna cosa em quedo de tot això, és que els extrems no són bons, ni el poc, ni l'exageració... Així que, com tot a la vida, aconseguint l'equilibri segur que ho portaré millor», escrivia Ivana a les xarxes socials. 

 

 


Comentaris

envia el comentari