El drama familiar que mai s'havia explicat a 'Supervivientes'

El concurs ha deixat moltes històries realment impactants
Ivana s'acomiada d'Hugo a la gala de 'Supervivientes'. 14 maig 2020
Ivana Icardi ha confessat el pitjor moment de la seva vida | Telecinco

'Supervivientes 2020' està sent un dels 'reality' més extrems i intens de la història de Telecinco. El concurs ha tingut de tot, principalment polèmiques que s'han traslladat als platós de programes com 'Sálvame'. Ara, Ivana Icardi ha explicat una cosa sobre la qual se'n parlarà molt.

 

La concursant argentina ha explicat a la revista 'Lecturas' com ha estat el seu pas pel concurs, a més d'explicar coses molt íntimes de la seva vida privada que deixaran a més d'un molt sorprès. Ivana Icardi va protagonitzar, al costat d'Hugo Sierra, l'única història d'amor de l'edició, que malauradament va acabar força malament amb la concursant argentina plorant. «Em vaig sentir enfonsada», ha confessat, mentre explicava com va ser la ruptura.

 

L'exconcursant explica que en el moment de la ruptura «acabàvem de celebrar dos mesos, i ell em deia que m'estimava». La germana del futbolista del PSG ja ha superat el romanç amb Hugo i ara està centrada a recuperar els quilos que ha perdut. «No m'agradaria tornar amb ell. És un impediment molt gran el fet que s'hi hagin posat les nostres famílies. La meva mare està dolguda perquè m'ha vist patint», ha sentenciat.

 

Ivana Icardi confessa la seva dura infància

Respecte a la seva vida privada, la jove ha explicat una cosa molt punyent que podria posar els pèls de punta a qualsevol. La vida d'Ivana Icardi està marcada per una família partida en dos.

 

L'argentina ha confessat que durant la seva infància va passar un infern per culpa dels maltractaments que va patir la seva mare a mans del seu pare. «El meu germà petit i jo vam patir els danys de la separació dels meus pares l'any 2011. Sempre he estat en guerra amb ell per protegir la meva mare», ha confessat a la revista esmentada anteriorment.

 

Ivana ha volgut anar més enllà i ha reconegut que «moltes vegades he pensat a matar al meu pare». És clar que aquestes declaracions són molt fortes, i són un exemple clar de com de malament ho va passar Ivana quan veia com el seu pare maltractava a la seva mare. «Vam haver de denunciar», ha sentenciat. Aquesta ha estat la primera entrevista de la jove després del seu pas per 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari