IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Salten les alarmes a 'Supervivientes': «Necessito un predictor»

Hugo Serra ha conegut la notícia per boca de la seva xicota

Ivana Icardi i Hugo Serra a 'Supervivientes'
En els pròxims dies es coneixeran els resultats | Telecinco

No hi ha setmana que els concursants de 'Supervivientes' no sorprenguin amb una notícia que faci saltar tots els fonaments del concurs. En aquesta ocasió, una de les concursants ha confessat que té dubtes i que li agradaria poder fer-se un predictor per poder descartar un possible embaràs i que es podria haver gestat dins el concurs.

Tot s'ha descobert durant un sopar que ha regalat el programa a Hugo Serra i Ivana Icardi per celebrar els dos mesos del seu amor. En aquest sopar, els dos concursants recordaven algunes de les escenes més tòrrides que han protagonitzat dins el programa i a mitja la conversa, Ivana li ha confessat a Hugo que estava una mica preocupada.

No ha estat l'única sorpresa de la nit

Aquesta li ha explicat que volia demanar un test a l'organització per descartar un embaràs i que es podria haver gestat en un d'aquests moments d'intimitat que han protagonitzat els supervivents. La jove ha explicat que el període se li està endarrerint i això li està fent preocupar-se de més. D'altra banda, el programa ja està al corrent i facilitarà aquest test a la jove per poder sortir de dubtes com més aviat millor.

Nagore Robles ha explicat que aquests retards en el període són molt típics dins de 'Supervivientes' i que es deuen als desajustos que els provoca a les concursants el mètode de vida que tenen dins del concurs i que no té res a veure amb les vides que tenen a Espanya.

A la gala d'avui també es donava a conèixer que Hugo Serra havia trencat amb Ivana Icardi, darrere confessar-li que ja no sentia el mateix per ella i que per aquest motiu, el millor seria trencar amb la relació. La veritat és que en els últims dies Hugo ha estat molt absent i això ha refredat molt la relació amb la model.


Comentaris

envia el comentari