Ivanna Icardi, exparella de Gianmarco i germana de Mauro Icardi, nova concursant de Supervivientes

La jove argentina va conèixer a Gianmarco quan van participar a 'Gran Fratello', la versió italiana de 'Gran Hermano'

Telecinco ja té tot preparat per la nova edició de ‘Supervivientes’. Després de l’anterior, on la gran protagonista va ser Isabel Pantoja, sembla que aquesta posició ja estaria ocupada per Rocío Flores, l’estrella indiscutible d’aquesta edició.

És per aquesta raó que la gran majoria dels altres concursants aixequen moltes preguntes, ja que no tenen una gran repercusió mediàtica o són poc coneguts al nostre país. És el cas de la nova participant confirmada: Ivanna Icardi.

Ivana és la germana de Marco Icardi, del PSG 

Cazamariposas ha estat aquesta vegada l’encarregat de llençar l’exclusiva. Allà, l’argentina ha reconegut estar «súper contenta» de poder gaudir d’aquesta experiència. «Espanya és un país que estimo, perquè tot i que sóc argentina vaig viure 13 anys a Gran Canària», confessava

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El poder de sonreír

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

Si bé el nom podria ser poc conegut, el seu cognom la del·lata. Es tracta de la germana del conegut futbolista argentí Marco Icardi, actual jugador del PSG. Tot i que no té molt reconeixement al nostre territori, a Itàlia va causar sensació quan va participar a ‘Gran Fratello’, la versió italiana de ‘Gran Hermano’.

Aquest punt és on més interès cobra aquesta concursant, i és que resulta que Ivanna va participar en el ‘reality’ a l’edició de Gianmarco, el jove italià que va conquerir el cor d’Adara i va deixar-la feta un mar de dubtes. Ivanna i Gianmarco van compartir més d’una amistat, si bé és sabut que l’italià té una tendència a “enamorar-se” dins de les cases de ‘Gran Hermano’.

Els concursants tenen passades connexions amb Gianmarco i Adara 

Ivanna se suma a una complicada llista de concursants, en un moment on la seva presència podria crear molt de joc a l’illa. Bea Ratamal, la tercera participant confirmada, va participar a ‘GH 17’ amb Adara i la seva relació no va ser la millor. Això podria fer que decidís unir-se a Ivanna per criticar els comportaments d’aquesta possible nova parella de Telecinco. Per altra banda, un altre dels noms que sóna com a concursant seria Hugo Sierra, el pare del fill d’Adara i la seva actual parella.

Sembla que ‘Supervivientes’ aposta per fer una barreja de diferents exconcursants de Gran Hermano i traslladar-los a l’illa, si bé el programa que tenia lloc a Guadalix va ser cancel·lat per les seves polèmiques i ‘El Tiempo de Descuento’, la seva “seqüela”, s’està veient col·lapsada per ‘La isla de las tentaciones’.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari