Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

Ivonne Reyes ja sap quina intenció té Pepe Navarro i té alguna cosa a dir

Després de l'entrevista de Pepe Navarro a 'Sábado Deluxe', Ivonne Reyes s'ha pronunciat

Aquest passat dissabte, Pepe Navarro  va visitar el plató del 'Deluxe'. Ho va fer per oferir documentació amb què volia demostrar que ell no és el pare del fill d'Ivonne Reyes, Alejandro. El presentador no ha volgut parlar mai de la seva vida privada, però aquesta vegada va optar per fer-ho per deixar en evidència la veneçolana. I aquesta, després d'escoltar-lo, ha donat el seu punt de vista sobre les seves intencions.

Pepe Navarro demostra que no és el pare del fill d'Ivonne Reyes

La presència de Pepe al programa de Telecinco va sorprendre a tothom, ja que sempre ha rebutjat parlar de la seva vida personal. Però en aquesta ocasió, va fer una excepció perquè considerava que era el moment de donar la seva versió. Entre altres coses, va reconèixer que s'havia equivocat en negar-se a fer-se les proves de paternitat, ja que la negativa va fer que el jutge dictaminés que Alejandro és el seu fill, per la qual cosa s'ha vist obligat a proporcionar-li una pensió mensual.

Navarro va explicar que va rebutjar sotmetre's a aquelles per «dignitat», i perquè «tenia la convicció que, en no haver-hi proves, s'apagaria el que Ivonne deia». En aquest sentit, Pepe assegura que va tenir «la mala sort que, tot i demostrar que el que deia era mentida, em van adjudicar la paternitat. El judici va ser una mica estrany».

Alejandro i Ivonne Reyes
Alejandro, fill d'Ivonne Reyes, rep una pensió mensual de Pepe Navarro | GTRES

Per donar rigor a la seva postura, Navarro va explicar que sabia que ell no era el pare del jove per diferents motius. Primer, perquè havia deixat d'intimar amb Reyes dos anys abans que naixés Alejandro. Segon, perquè hi ha documentació que així ho testifica. Sobre aquesta última qüestió, va exposar que, gràcies a diversos detectius, es van aconseguir fer dues proves d'ADN diferents. Una a petició de la veneçolana i una altra a petició seva, i totes dues van determinar que ell no és el progenitor.

Ivonne Reyes parla sobre el motiu de l'entrevista de Pepe Navarro

Com és lògic, s'ha volgut conèixer l'opinió d'Ivonne sobre l'entrevista de Pepe. Kiko Matamoros ha aconseguit contactar amb ella, i així ho ha donat a conèixer a 'Viva la vida'. El col·laborador ha manifestat que, després de parlar amb ella, «m'ha dit que no va veure el programa perquè no es volia tornar boja. Tot i això, aquest matí ja ha vist talls i hi ha gent que li ha explicat coses».

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro Reyes no vol dependre econòmicament dels seus pares | GTRES

Segons Matamoros, Reyes té clar el perquè el presentador va parlar al 'Deluxe'. Considera que «pretén que jo presenti una demanda o querella contra ell per tenir la possibilitat d'acollir-se a l''excepto veritatis'. Aquesta és la possibilitat jurídica que té perquè es pogués obrir la porta que ara té tancada».

Per tant, segons Reyes, Navarro «vol que el demandi per calúmnies o injúries per així poder presentar nous documents i proves». Aquesta seria, segons la seva exdona, la seva estratègia per deixar-la en evidència. En aquest sentit, la veneçolana ha afegit que «si no és això, jo no entendria res del que ha fet. Sempre ha estat contrari a aquesta exposició».

Emma García, presentadora de 'Viva la vida', ha preguntat a Matamoros si Reyes es planteja tancar la qüestió. La resposta que ha obtingut és que Ivonne pensa que el favor més gran que pot fer al seu fill és que, quan Navarro mori, hereti la seva part. Ivonne vol mantenir la situació de confort del seu fill i no «crear-li un trauma», segons Matamoros, que destaca que Ivonne i Alejandro no volen aclarir el dubte perquè, per a ella i per al seu fill, «digui el que digui el Pepe, ell és el pare».