Ja es coneixen els 4 famosos que participaran en la setena edició de ‘Ven a cenar conmigo’

Mediaset ha apostat per Miriam Saavedra, Carmen Lomana, Pocholo i Canales Rivera per la ‘Gourmet Edition’

Els concursants de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition 7'
Els concursants de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition 7' | CUATRO

S’ha fet públic els quatre noms dels participants que ha triat Mediaset per la pròxima edició de ‘Ven a cenar conmigo: Goumet Edition’. Com acostuma a passar, es tracta de quatre persones molt diferents les quals poques coses les uneixen. Els escollits són Carmen Lomana i Pocholo Martínez que ‘representen’ l’alta societat, i per l’altra banda, Miriam Saavedra i el torero Canales Rivera.

Dos homes i dues dones, els escollits

Es tracta de quatre cares molt conegudes que ja tenen molta experiència en aquest tipus de concursos, ja que ja han participat en  diversos programes o realities similars. Caldrà veure quin dels quatre, demostrarà millor la seva experiència i saber estar davant de les càmeres per poder aconseguir el premi en aquesta setena edició del programa.

Miriam Saavedra i Carmen Lomana, les dones del concurs

Una de les concursants que s’espera que doni molt de joc en aquesta nova edició, és sense dubtes, Miriam Saavedra. Després de la seva victòria a ‘GH VIP’, l'hem pogut veure molt activa en programes com ‘Sálvame’ i ‘GH DÚO’, ara però, descobrirem també el seu talent a la cuina i sobretot, decobrirem un dels secrets millor guardats per l’exparella de Carlos Lozano que és conèixer la casa on viu, de la qual ha presumit sempre des  que va acabar la relació amb l’expresentador.

L’altre concursant femenina serà Carmen Lomana, que va rebre tot tipus de crítiques pel seu pas per 'MasterChef Celebrity'. Per una banda, als jutges no els hi va agradar mai la seva actitud relaxada i el poc esforç que posava en les proves del programa i la veien amb un caràcter massa fred, però per l’altra, si és cert que en moments concrets va tenir enfrontaments amb altres concursants com Antonia Dell’Atte on sí que va treure el seu geni. En tot cas, l’elitista haurà de tornar a demostrar la seva vàlua en els fogons.

Antonia Dell'Atte i Carmen Lomana a 'MasterChef Celebrity'
Antonia Dell'Atte i Carmen Lomana a 'MasterChef Celebrity' | LA COCTELERA

 

Pocholo i Canales Rivera, els homes

Pel que fa als concursants masculins, destaca la participació de Pocholo Martínez. Segur que el seu pas pel programa no deixa a ningú indiferent com ja va fer, tot i que fa bastants anys, amb el seu pas per programes com ‘Hotel Glam’ i ‘Aventuras en África’. I és que la seva personalitat segur que tornarà a sorprendre a tots els espectadors i segur que proposa un menú d’allò més surrealista.

L’últim concursant és el torero Canales Rivera. El cosí de Cayetano i Fran Rivera també té experiència en aquest tipus de concursos televisius, ja que va estar en d’altres com ‘La selva de los famosos’ i ‘Splash: famosos al agua’, el torero haurà de demostrar la seva destresa als fogons i a veure com es relaciona amb els seus contrincants.

Share molt positiu

Un moment del programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition 6'
Un moment del programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition 6' | CUATRO

 

Cuatro torna a apostar per aquest programa en la franja ‘prime time’, perquè confien repetir els resultats d’audiència de l’edició anterior, on amb la participació dels famosos Bárbara Rey, Gloria Camila Ortega, Falete i Colate Vallejo-Nágera es van aconseguir uns extraordinaris percentatges de share, que es van situar entre el 6% i el 10,9%. Aquests percentatges són superiors a la mitjana que té la cadena en aquell horari, fet que destaca la bona acceptació que té entre l’audiència programes d’aquest tipus.


Comentaris

envia el comentari