Fotomuntatge de Luca Onestini i Cristina Porta

Ja ningú pot amagar l'estafa de 'Secret Story': l'engany de l'hora sense càmeres

Molts espectadors de 'Secret Story' han criticat que el programa ha intentat jugar amb ells durant tota l'edició

El reality 'Secret Story', ens agradi o no, ha estat marcat per la relació entre Cristina Porta i Luca Onestini. Va començar com una amistat i, a poc a poc, va anar a més. Tant és així, que no han dubtat a petonejar-se apassionadament i a toquetejar-se per tota la casa.

Molts espectadors estan encantats amb aquesta 'carpeta', tot i que d'altres la titllen de falsa. Diuen que Cristina i Luca han anat avançant en la relació d'acord les nominacions. És més, s'han ratificat aquesta opinió quan han descobert que els dos participants han jugat amb una hora sense càmeres.

I diem que han jugat perquè han estat dient que la sol·licitarien, però arribat el moment no ho han fet. Un gest que ha provocat que les xarxes 'cremin' contra ells i els acusin de mentiders i de falsos.

L'hora sense càmeres de 'Secret Story', insinuació i res més

Molts espectadors no es creuen que Luca i Cristina s'estimin de debò. Consideren que tot és fruit d'una estratègia per a continuar al programa: formar una parella, que saben que sempre triomfa en aquest tipus de realities.

Un dels arguments que donen per a desmuntar aquesta suposada història d'amor és que contínuament miren a càmera quan es fan gestos d'afecte. I també que, sempre que han fet un pas en la relació, ha estat quan han vist perillar la seva permanència a la casa. Per exemple, el primer gran petó se'l van fer precisament quan ella s'enfrontava a la nominació més difícil que havia viscut al programa.

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'
L'amor entre Cristina i Luca feia temps que es posava en dubte | Telecinco

De la mateixa manera, també han manipulat l'audiència dient que si Porta se salvava, dormirien junts i despullats. I com aquest, una infinitat de gestos, inclòs el de la reconciliació que han tingut després d'una discussió molt forta que molts espectadors consideren que va ser forçada.

L'últim detall que ha deixat clar que menteixen és el joc que han tingut de demanar una hora sense càmeres. Temps abans de saber que passaven a la final, ella va exposar que, si es convertien en finalistes, la demanarien. Ho han fet? No.

És cert que, quan van saber que podrien ser els guanyadors, van anar al confessionari. Però més que disposats a demanar intimitat, ho van fer amb la intenció de vacil·lar el públic.

Per això, Luca va dir: «Hem parlat d'una cosa molt bonica: crear un moment íntim, ella i jo. Dinar junts i sols, amb una bona copa de vi, i a veure què passa».

La 'Súper' els va preguntar si es referien a una hora sense càmeres, i l'italià va respondre: «Això ho has dit tu. Jo parlava en general, del que es podia fer».

Vaja, que han 'jugat' amb la possibilitat per a crear expectació i morbositat, però després no l'han sol·licitat.

Els exconcursants de 'Secret Story' estan enfadats per l'engany

Després de veure la grollera actuació de Cristina i Luca respecte a la seva intimitat, al plató del programa s'ha generat molt d'enrenou. El primer a carregar contra ells ha estat Julen, que ha dit: «A mi em quadra tot. Ella és molt previsible com a jugadora».

«Abans d'anar-me'n, em va dir amb menyspreu que jo en sabia molt perquè havia estat a la tele. I em va dir que la meva història amb Sandra era un muntatge. És més, em va dir: "A mi em costa molt fer-li un petó al Luca, perquè sé que hi ha càmeres i em veu tot Espanya”».

«I ara està jugant amb una cita sense càmeres. No et creu ni la teva amiga, que és allà asseguda».

Sandra i Julen a 'Secret Story'
Julen ha sigut un dels més crítics amb Cristina i Luca | Telecinco

Tot seguit, Miguel Frigenti ha pres la paraula. «Aquest vídeo és molt important, perquè, al final, ella s'ha delatat. De què depèn que demanis una hora sense càmeres? Que la gent et faci finalista per a continuar avançant? Em sembla fatal, és horrible», ha exposat.

Els espectadors es mostren molt durs amb la 'parelleta'

En aquesta mateixa línia s'han mostrat nombrosos seguidors del reality a Twitter. Han deixat de manifest que saben que Cristina i Luca menteixen sobre la seva relació. Per això han escrit missatges com «Quins éssers més repugnants, per favor!» o «Montatgistes falsos».

I a aquests comentaris se n'han sumat d'altres: «Quin paperot. I que encara hi hagi gent que se'ls cregui...» o «És penós. Que ridículs».

Fins i tot Jordi González, en una connexió amb la casa, ha arremès contra la suposada parella. Els ha preguntat: «Com es pot demanar una hora sense res?». I Cristina ha respost: «Es va parlar, però va quedar en no res».