Primer pla de  Jaime Lorente en un photocall

Jaime Lorente, pare per primera vegada amb una companya de 'La casa de papel'

La nena es diu Amaia i va néixer el 7 de novembre a Sant Sebastià

Jaime Lorente ha sigut pare per primer cop. L'actor, conegut per interpretar el personatge de Denver a 'La casa de papel', ha donat la benvinguda a una nena anomenada Amaia.

Segons informa la revista 'Hola', Amaia va néixer el 7 de novembre a Sant Sebastià, la ciutat d'origen de la mare.

A principis de setembre, va saltar la notícia que seria pare, tan sols uns mesos després de fer-se públic que havia trencat amb María Pedraza. La relació entre els dos actors, que es van conèixer durant el rodatge de la primera temporada de la sèrie 'Élite', va finalitzar el desembre del 2020 després de dos anys. La ruptura, però, no va venir de nou a ningú, perquè feia setmanes que es rumorejava que estaven distanciats.

 

Així doncs, la gran incògnita versava sobre qui era la mare del bebè. L'enorme sorpresa va venir en revelar-se que l'actor esperava una filla d'una companya de 'La casa de papel', Marta.

La mare d'Amaia és la responsable de vestuari de l'exitosa sèrie de Netflix, en què Jaime dona vida a Denver, un dels personatges principals.

Els actors protagonistes d''Élite' al photocall per a l'estrena de la temporada 2 de la sèrie a Madrid el dijous 29 d'agost de 2019
Jaime Lorente va participar en dues temporades de la sèrie 'Élite' fent un dels papers protagonistes | GTRES

Pel que sembla, l'actor és molt recelós de la seva vida privada. Poc ha deixat veure del seu àmbit personal des que va trencar amb Pedraza, així que es tenen dades escasses sobre la relació amb Marta, qui, a més, no pertany a l'esfera pública i sembla que, de moment, vol que continuï sent així.

María Pedraza també refà la seva vida

L'exparella de l'actor, María Pedraza, també ha passat pàgina. La jove actriu, que també va formar part de l'elenc de 'La casa de papel', ha trobat l'amor amb Álex González. Tots dos han estat diversos mesos jugant a despistar publicant imatges als mateixos llocs a les xarxes socials, però mai junts. I, tot que aquest estiu se'ls ha vist molt acaramel·lats en diferents platges de la geografia espanyola, fins a l'octubre no van confirmar la relació.