Final de Masterchef

Jaime Peñafiel deixa caure la persona guanyadora de Masterchef Celebrity

Tot i que la multa per desvelar el guanyador de l'edició és de 100.000, Peñafiel ha donat pistes de sobres per confirmar qui s'ha emportat el gran premi

Masterchef Celebrity, el programa estel·lar de TVE que repta a famosos del país a provar les seves habilitats als fogons, prepara l'últim episodi de la seva temporada amb l'esperada gran final. 

Tot i que encara queda una mica perquè arribi a les pantalles, la final ja ha estat gravada. Ja que la temptació sobre deixar escapar secrets és gran,  el programa multarà amb 100.000 euros a qui desveli el nom del guanyador o guanyadora de l'edició.

Jaime Peñafiel sembla no tenir problemes per aconseguir aquesta quantitat de diners: tot i que no ha dit directament el nom, ha deixat moltes pistes sobre qui és la persona que s'ha emportat el premi final del programa. 

Peñafiel sap el nom des de fa dues setmanes. Al diari 'El Mundo' ha escrit: «Diuen que la sanció per desvelar el nom del guanyador o guanyadora de MasterChef és de 100.000 euros. Tot i això, jo ho sé. Serà una grandíssima sorpresa. La meva estimada amiga Isabel va intentar que s'ho digués. Potser ella també ho sap». No costa massa deduir a quina amiga es refereix: Isabel Preysler.

Peñafiel afegeix: «Ja falta menys perquè es faci públic el nom de la guanyadora de Masterchef Celebrity. Quina gran sorpresa!!! No per mi ni per la seva mare...».  Així, doncs, les pistes són dues: la guanyadora és una noia i la seva mare ho sap.

Concursants de Masterchef
Concursants que encara competeixen a Masterchef Celebrity | TVE

Tenint assegurat que la guanyadora és una dona, i sabent que Isabel Preysler és amiga de Peñafiel, el mitjà 'EnBlau' ha donat amb la possible nova guanyadora de Masterchef Celebrity: Tamara Falcó. 

Així seria: la filla de Preysler i del marquès de Griñon ha guanyat Masterchef. 

TVE torna a repetir l'error: el secret tampoc va arribar a la final televisada de Masterchef. Es va filtrar que Ona Carbonell era la guanyadora per una inoportuna foto de Jordi Cruz amb la nedadora catalana. El que encara no se sap és si Jaime Peñafiel haurà de pagar la multa imposada pel programa. 

També et pot interessar...