IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jaime Peñafiel va menjar carn humana d'estudiants assassinats a l'Àfrica

El periodista la va provar sense saber que era en un banquet durant les celebracions de la coronació de l'emperador Bokassa

Imagen de archivo de Jaime Peñafiel
Imatge d'arxiu de Jaime Peñafiel | Cedida

Cada vegada que Jaime Peñafiel obre la boca per dir alguna cosa no deixa indiferent a ningú, ja sigui explicant els detalls més ocults de la relació entre Felip i Letícia o de la seva pròpia vida privada. Aquest cap de setmana, el periodista va concedir una entrevista al programa 'Viva la vida' de Toñi Moreno, on a més de recordar la mort de la seva filla per les drogues, va confessar un terrible secret que va sorprendre a tothom.

Peñafiel va tastar la carn humana

Peñafiel va explicar que havia arribat a practicar el canibalisme. Segons el seu relat, els fets van tenir lloc als anys setanta durant la coronació de Bokassa, emperador d'Àfrica Central. Per celebrar-ho es van realitzar una sèrie de festejos al Palau, entre els quals hi hauria el dinar on el periodista hauria tastat la carn humana. «El sopar va ser portat en un pont aeri de París, però hi havia un plat nacional, centreafricà, de carn. [...] Estava boníssima», apunta Peñafiel.

No obstant això, sembla que en aquell moment el periodista no sabia el que estava menjant i no ho va descobrir fins uns mesos més tard: «Al cap dels mesos van descobrir que als frigorífics del Palau Reial de Bangui era ple de cadàvers escolars que ell havia assassinat poc abans de la seva coronació i va utilitzar aquesta carn d'escolars».

Toñi Moreno no s'acabava de creure el que estava escoltant

Tots els convidats al dinar durant les festes de la coronació de Bokassa, van poder menjar aquest plat nacional que per a sorpresa de molts, s'havia cuinat amb carn d'infants i joves estudiants que havien estat assassinats.

La presentadora de 'Viva la vida' no donava crèdit al que acabava d'escoltar i al veure la seva cara Peñafiel va acabar dient: «El van deposar, no el van penjar de miracle i va acabar morint a París com un boig al final». «I ben mort està l'home! [...] No et preguntaré res més. Aquest tema és molt desagradable», va dir Toño Moreno per tancar l'assumpte del canibalisme.


Comentaris

envia el comentari