Imatge de Jaime a 'First Dates'

Jaime, el personatge més trist de la història de 'First Dates': fins a 93 vegades

Jaime ha impactat molt els espectadors de 'First Dates'

A 'First Dates' hem conegut molts participants que han reconegut no haver tingut sort en l'amor. És més, algun fins i tot s'ha animat a acudir en més d'una ocasió al programa per a veure si li canviava la sort. No obstant això, en l'última entrega hem descobert un home que ha sorprès per ser el més desafortunat en aquest sentit.

S'ha convertit en el personatge més trist de l'espai després de confessar que una de parelles que ha tingut va arribar a deixar-lo fins a 93 vegades. Increïble, però cert.

Jaime explica a 'First Dates' les seves males experiències sentimentals

El jove madrileny, de 29 anys i tècnic informàtic, va arribar al programa disposat a trobar la seva mitja taronja. El primer que va fer va ser presentar-se: «Soc un friqui. Jugo a la Play des dels sis anys i a jocs de taula des dels deu, i m'agrada el cosplay».

I va afegir: «Tinc un humor tirant a negre, costa d'entendre. L'humor és l'humor. No cal donar-li tantes voltes».

Acte seguit, va parlar del tipus de dona que buscava. «Tant me fa el tipus de noia sempre que no estigui boja. És que he sortit amb gent no gaire normal», va exposar.

En aquest punt, no va dubtar a explicar que fins aleshores havia tingut tres relacions i que cap havia estat bona: «La primera, més o menys, però vam estar junts tres anys i mai em va presentar la família. La segona, cada vegada que hi havia un problema, em deixava».

«Vaig fer comptes i m'havia deixat fins a 93 vegades en un any i mig. Jo no la vaig deixar perquè havia anat tres o quatre anys darrere d'ella i n'estava molt enamorat. De les hòsties, se n'aprèn».

I a això va afegir: «De la tercera, millor no parlo. Crec que m'han deixat tantes vegades perquè, bàsicament, s'avorreixen i troben algú millor o amb qui tenen més coses en comú».

Jaime suma a 'First Dates' un nou revés amorós

Llavors va arribar la cita del madrileny, una tatuadora barcelonina de 21 anys.

Des del primer instant va quedar clar que no hi havia gaire feeling entre ells. Jaime va afirmar que la noia s'assemblava a un personatge de la pel·lícula de dibuixos animats 'Monsters SA', i ella va dir: «Porta posada una samarreta de videojocs, i he pensat: "un altre friqui no, si us plau"».

Es van asseure a la taula i van començar a sopar, però la vetllada no estava destinada a acabar bé. El noi va tenir certs comportaments i comentaris que no van agradar gens a la jove. Per aquest motiu, de seguida va tenir clar que no era l'home que buscava.

El primer que no li va agradar de l'informàtic va ser que critiqués els seus tatuatges. I és que Jaime li va arribar a dir: «Aquí on te'ls poses, la pell no transpira. Així no pots fer esport».

La segona cosa que la va molestar va ser que es burlés d'ella quan li va explicar que té dues fòbies: "Tinc mecanofòbia, que és por a les màquines. I també tinc megalofòbia, que és por a les grans màquines, a les industrials, com ara excavadores».

Ell va fer broma amb aquests problemes, i aquesta actitud va fer que la tatuadora s'enfadés. «M'ha semblat una falta de respecte que es rigués de les meves fòbies. No són cap tonteria».

[Tweet] 1447652519006593026 [/ tweet]

I va arribar el moment de decidir si es donaven una oportunitat o no. El madrileny va deixar clar que sí que volia seguir coneixent la jove perquè «m'ho he passat molt bé amb ella». Però la noia li va donar carabassa.

Vaja, que Jaime va tornar a rebre un revés.