Telecinco recupera un presentador estrella que se'n va anar per trastorns mentals

El presentador ha tornat per explicar el motiu que el va fer allunyar-se de la televisió

Els presentadors de Telecinco en una imatge promocional
Telecinco recupera un famós presentador després d'un greu problema de salut | Telecinco

'Sálvame' ha recuperat aquesta passada tarda de dimecres un famós presentador de Telecinco que es va haver d'allunyar del mitjà fa alguns anys per un seguit de motius que fins ara desconeixíem.

Després d'una llarga espera, 'Sálvame' ha convidat a entrar al plató a Javi Martín, famós reporter de 'Caiga quien caiga', que es va fer molt popular al nostre país l'any 1996, quan va ser triat per a ser corresponsal del programa que va presentar en aquells dies 'El Gran Wyoming'.

El presentador va gaudir de gran popularitat recorrent tot el país repartint les mítiques ulleres que identificaven el programa, però el que no sabia era que el seu pitjor moment personal es trobava a prop, i que per aquest motiu estava a punt de perdre tot el que ja havia aconseguit en el terreny professional. Quan va acabar el popular espai de Telecinco, Martín va començar a presentar programes en altres cadenes, sent un programa de la televisió de la Regió de Múrcia el seu últim projecte televisat.

En aquest moment va començar a fer molts projectes de teatre, va ser llavors quan es va adonar que alguna cosa no anava bé i va decidir apartar-se del tot en considerar que no estava bé per a continuar fent la seva tasca professional. Per això, ara Javi Martín s'ha atrevit a explicar a 'Sálvame' el motiu: va caure en una forta depressió a la qual se li va sumar un trastorn bipolar que va acabar d'enfonsar-lo per complet.

Martín, oblidat per tots els seus companys de la televisió

Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a Martín si ha rebut el suport dels seus companys de la televisió en tot aquest tràngol, però sembla que tota aquesta etapa l'ha viscut només amb la companyia dels seus familiars més directes i dels seus amics que no treballen en el mitjà.

Per part seva, el reporter ha afirmat que en la televisió no té amics i que solament han estat els seus companys durant un temps concret.


Comentaris

envia el comentari