Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Javier Cárdenas a una noia amb paràlisi cerebral: «Qui la volgués!»

El programa de TVE 'Hora Punta' tenia com a invitada Míriam Fernández
Míriam Fernández al plató d'Hora Punta' de TVE. | Twitter (@HoraPuntaTVE)

 

El presentador del programa 'Hora Punta', Javier Cárdenas, ha tornat a convertir-se en el centre de les crítiques en demostrar el poc tacte que té davant les càmeres. En aquesta ocasió, el programa de TVE tenia com invitada Miriam Fernández, una jove de 28 anys que va néixer amb paràlisi cerebral, la qual l'afecta a la mobilitat de les cames. 

 

Davant d'aquesta malaltia, la seva família biològica la va donar en adopció, ja que no podia fer-se càrrec de la nena. Malgrat totes les adversitats, Miriam ha aconseguit arribar a la cima més alta, convertint-se en actriu, cantant —va guanyar la segona edició del programa de Telecinco 'Tú sí que vales'— i campiona d'Espanya de natació adaptada. 

  

 

 

Míriam Fernández, una història de superació

Una autèntica història de superació que va emocionar tothom qui va escoltar-la. No obstant això, el mateix presentador del programa va ser l'encarregat d'espatllar l'entrevista amb un comentari molt criticat. I és que en un moment donar, el presentador lloava la fortalesa emocional de Míriam per haver sabut gestionar tot el que li ha passat. 

 

De sobte, però va comentar: «I tu tens paràlisi cerebral? Hòstia! Qui la volgués!». Ràpidament, i com era d'esperar, la xarxa es va emplenar de crítiques contra el presentador català i contra el desafortunat comentari.