Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid

Jesulín de Ubrique es desfà i plora en una entrevista amb Toñi Moreno

El torero reapareix després de molt de temps allunyat dels mitjans

Un dels toreros més famosos i que més espai ha ocupat en els mitjans de comunicació durant anys ha estat Jesulín de Ubrique. No obstant això, des de fa temps ha preferit mantenir-se allunyat d'ells per a gaudir d'una vida familiar i tranquil·la. Però això era fins ara. Sí, perquè la periodista Toñi Moreno ha aconseguit que Jesulín torni a televisió.

En concret, ha aconseguit entrevistar-lo per al seu programa 'Un año de tu vida' de Canal Sur. I aquesta intervenció podrà ser vista pels espectadors dilluns que ve, 28 de setembre, a partir de les 22.30 hores. El públic segur que se sorprèn amb la sinceritat que el convidat ha mostrat en tot moment.

 

Jesulín, sincer i sense embuts

La mateixa presentadora ha estat l'encarregada de fer ús de les xarxes socials, concretament del seu perfil d'Instagram, per a compartir alguns instants de l'entrevista de Jesulín. En ella aborda temes tan espinosos com la mort del seu pare (Humberto Janeiro), el seu matrimoni amb María José Campanario o la seva faceta com a cantant.

Fa unes setmanes va ser quan va morir el seu progenitor i Jesulín de Ubrique no ha pogut evitar emocionar-se en recordar-lo. En concret, ho ha fet en rememorar el moment en el qual, tenint ell només 13 anys, li va preguntar al seu pare si volia que ell fos torero. La resposta? Un clar sí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El veureu dilluns a # UnAñodetuVida a @canalsurradiotv

Una publicació compartida per Toñi Moreno (@ tmoreno73) el

Una situació que li ha servit per a explicar una altra que ha viscut precisament amb el seu fill, que es diu Jesús. Així, molt orgullós del petit, ha reconegut que quan aquest li va dir que volia torejar «jo esperava aquest moment algun dia. Quan m'ho va dir li vaig posar davant cinquanta vedelles i li vaig dir 'Tria la que vulguis'. Va triar-ne una, l'hi vaig apartar, va agafar el seu 'capotillo' (...), li va donar diversos 'muletazos' i bé. Després em va dir: 'Tu no volies que toregés? Perquè ja he torejat'».

No obstant això, parlant de somnis, el gadità també ha reconegut quin va ser quin va tenir i es va frustrar. En concret, ha exposat que «si no hagués estat torero, hauria estat un grandiós porter (...). Jo jugava de porter i jugava molt bé».

El seu matrimoni amb Campanario i una carrera frustrada

De la mateixa manera, en aquesta entrevista amb Toñi Moreno, el destre també ha volgut parlar del seu matrimoni amb la seva dona, María José Campanario. Així, ha reconegut que en un any i mig de parella i divuit anys de casats que porten, «hem tingut les nostres diferències i ens han posat moltíssimes traves en el camí. No obstant això, aquí estem, amb dos collons».

A més, un altre tema espinós que ha tocat en aquesta xerrada per a la televisió d'Andalusia ha estat la seva incursió en el món de la música. Una incursió que va realitzar amb la seva emblemàtica cançó 'Toda', que forma ja part de la nostra memòria.

En aquest sentit, Jesulín de Ubrique ha reconegut que va ser ell qui va decidir posar punt final a la seva carrera com a cantant. Així, ha explicat que «quan jo vaig fer el disc, tenia l'hivern preparat per a fer gales i tot. No obstant això, en un moment concret del mes d'agost em vaig asseure amb els productors de la discogràfica i vaig dir: 'S'ha acabat el fet de cantar per a mi, a prendre per cul la bicicleta'. I allò em va costar 70 o 80 milions de pessetes».

Aquests són alguns dels moments més interessants que els espectadors de Canal Sur podran veure el pròxim 28 de setembre en l'entrevista a Jesús Janeiro. No obstant això, també n'hi haurà alguns de divertits, com aquell en el qual Toñi li confessa al torero que va ser el seu amor platònic. Una confessió que ha realitzat dient: «Jo em vaig enamorar de Jesulín de Ubrique, però qui no s'enamorava d'ell? Era el del moment».