Primer pla de Jesús Calleja.

Jesús Calleja destapa els problemes de l'embaràs i ho atura tot

Jesús Calleja ha descobert que algú proper va viure un infern

Jesús Calleja és un dels comunicadors més emblemàtics de Mediaset i el programa que presenta a Cuatro té molt èxit.

Jesús Calleja aconsegueix amb el seu programa Planeta Calleja treure la informació més rellevant dels famosos que l'acompanyen. L'ambient de confiança que sap crear Calleja és clau per conèixer la cara més íntima dels convidats. Fins i tot ell, sempre honest i sincer, es mostra sense embuts davant de l'audiència.

L'última convidada de l'espai ha estat Rossy de Palma, una famosa actriu que no deixa indiferent ningú. El públic pensava que ho sabia tot sobre ella, però no és així. I és que aquesta ha confessat que va ser víctima de violència masclista per part del pare dels seus fills, que li va fer viure un turment.

Tot va començar quan es va quedar embarassada, però no se'n va adonar fins que van passar uns anys.

Primer pla de Jesús Calleja.
Jesús Calleja presenta un dels programes més vists de Mediaset | Europa Press

L'artista ha deixat clar que sempre ha estat una dona forta i segura, de fet ha desfilat a les millors passarel·les de moda.

Tot i ser sempre qüestionada pel seu físic, ha reconegut que no se sent còmoda quan els espectadors fan algunes bromes. «Tinc un ull de cada color i cadascun d'una mida, em feia ràbia que la gent es fiqués amb el meu nas».

Jesús ha descobert que, darrere del sentit de l'humor de l'actriu, hi ha una història tràgica que forma part del passat.

La seva convidada va ser víctima de maltractaments i va haver d'escapar del seu agressor perquè la situació cada vegada era més alarmant. Aleshores vivia a París i va tenir por, però va aconseguir arribar a Madrid i començar una nova vida.

Jesús Calleja, sorprès: «Vaig haver d'anar a l'hospital»

Rossy ha tret a la llum una notícia impactant: va ser una dona maltractada. Ella mateixa ho ha explicat. «A l'embaràs les coses van començar a anar malament, va començar a ser més possessiu i volia tenir el control de tot. Es posava agressiu quan menys ho esperava, però els meus fills em donaven molta força».

Primer pla de Rossy de Palma.
Jesús Calleja ha entrevistat a una convidada especial | GTRES

Calleja s'ha quedat sense paraules en escoltar el testimoni de la seva nova convidada. «Vaig haver d'anar a l'hospital», deia l'amiga de Pedro Almodóvar en un to que ha sorprès força. Normalment acostuma a fer riure els espectadors, però en aquesta ocasió s'ha posat seriosa per conscienciar la societat.

L'actriu va conèixer el seu agressor a París, de seguida es va enamorar d'ell i van formalitzar la relació massa ràpid. «Em surt una pel·lícula a França i vaig conèixer el pare dels meus fills. Abans de tenir la nostra primera trobada ja parlem de fills», explica durant la seva entrevista més sincera.

El presentador havia preparat una expedició per Ruanda, però ha aturat els seus plans perquè ha vist la seva companya molt afectada. És una de les poques vegades que Rossy parla de la seva vida privada a la televisió, ja que acostuma a ser força gelosa de la seva intimitat.

Jesús Calleja descobreix l'origen del drama

Jesús, gràcies a la sinceritat de la seva convidada, ha descobert que la violència de gènere és silenciosa. Rossy ha explicat que el seu cas va començar abans d'estar embarassada, malgrat que en aquell moment no se n'adonava. Fins que va donar a llum també va tenir molts problemes, de fet, les seves amistats la van alertar.

▶️ 10 cosas que (quizás) no sabías de Jesús Calleja

«La gent em va dir que com podia haver tingut un fill estant malament, un fill no solucionava les coses», explica amb sinceritat. «Ell volia dominar, bloquejava el meu instint maternal, era molt tossut i es posava agressiu en qualsevol moment». Calleja s'ha mostrat comprensiu en tot moment i no ha dubtat en donar suport a la seva convidada.