IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jesús Calleja tranquil·litza tothom i explica els detalls del seu accident

L'aventurer i presentador de Cuatro va intervenir telefònicament a 'Sálvame' per tranquil·litzat tothom i explicar que es trobava bé

Jesús Calleja parla per primeva vegada després de l'accident
Jesús Calleja parla per primeva vegada després de l'accident | INSTAGRAM

La notícia que el presentador de Cuatro i aventurer Jesús Calleja, havia sofert un accident, va córrer com la pólvora i va agafar tothom desprevingut; fins el punt d'arribar a patir pel seu estat de salut en saber que havia hagut de ser evacuat en helicòpter.

Tot i que les primeres informacions apuntaven a un greu accident, poc després ell mateix va voler tranquil·litzar els espectadors entrant telefònicament al programa ‘Sálvame’, i explicant que el que realment havia passat era que havia sofert una lesió lleu i que de seguida va ser donat d’alta de l’hospital per continuar amb la recuperació a casa seva. 

 

Calleja està bé i l'accident no ha estat greu

Jesús Calleja es trobava a les muntanyes de la província de Lleó practicant bicicleta d’alta muntanya, quan de sobte va caure. Ràpidament es va avisar als equips d’emergències i el presentador va ser evacuat en helicòpter per traslladar-lo al Complex Assistencial de Lleó.

Paz Padilla, que se’n va assabentar del seu accident mentre conduïa el programa ‘Sálvame’, va decidir trucar-lo preocupada pel seu estat, i ell va contestar explicant com havia passat tot: «M’he fet el cop més absurd de la meva vida. Anava amb bicicleta, he caigut i m’he trencat la clavícula, però és un trencament net i per tant, ja estic anant cap a casa. I la setmana que ve tinc rodatge de ‘Volando voy’ i hi penso anar. Aquí no es cancel·la res. Tot perfecte».

 

Jesús Calleja ha parlat a 'Sálvame' per a tranquil·litzar el públic
Jesús Calleja ha parlat a 'Sálvame' per a tranquil·litzar el públic | TELECINCO

 

La presentadora Paz Padilla, més tranquil·la en sentir que Calleja es trobava bé i que ja marxava cap a casa, li va preguntar al presentador pels motius del rescat en helicòpter i Jesús va explicar: «és perquè estava en una zona boscosa bastant allunyada i complicada. Llavors, havia de fer 12 quilòmetres caminant o que m’anessin a buscar(...) la millor opció era l’helicòpter, perquè ja estava començant el fred i tornant-se fosc, i és clar, no volia molestar ningú, però al final vaig trucar l’helicòpter». A més a més, per tranquil·litat de tothom, va afegir que en cap moment es va trobar sol i va recomanar que ningú anés mai sol a la muntanya o algun lloc així i que sempre portés una aplicació activa amb la qual pogués donar les coordenades i així indicar on s’està.

Per acabar, l'aventurer també va aprofitar la seva intervenció al programa per donar les gràcies als metges que l'havien atès i reconèixer públicament la bona labor i la qualitat de la Sanitat Pública: «És fantàstica (..) estan al dia de les últimes tecnologies i m'han posat una cosa que es diu vuit, i no porto ni embenatge ni res».


Comentaris

envia el comentari