Jesús Manuel, destrossat a 'Sálvame' després de la mort del seu pare

Els col·laboradors del programa s'han mostrat afectats per la noticia
Jesús Manuel a 'Sálvame' | Telecinco

 

Jesús Manuel, periodista i col·laborador de 'Sálvame' ha tornat al plató del programa de Telecinco després d'uns dies d'absència a causa de la mort del seu pare el passat dia onze. En el seu retorn al programa se l'ha pogut veure molt afectat.

 

Assegura que ha marxat del seu costat el seu «millor fan» i l'home de la seva vida. Explica el periodista que era un gran suport per a ell: «des que vaig començar, retallava tot el que jo escrivia en revistes i gravava tot en el que jo sortia», afirma.

El seu pare ha mort per una malaltia que ja sabia que tenia des del passat 20 de gener, segons 'Lecturas'. Tot i això, mai va arribar a acceptar-la, cosa que li ha fet la situació més dolorosa: «vaig acceptar el que podia passar, però no la malaltia del meu pare i encara no l'he acceptat».

 

Jesús Manuel explica que no ho ha passat gens bé en els últims mesos: «Aquest no ha estat un any fàcil i en algun moment he dit: 'No puc més'». Tot i això sembla que els seus companys de 'Sálvame' estan sent un gran suport per a ell. Lluny queda ja aquell moment en el qual va pensar a abandonar el programa.

Té el suport dels seus companys

De fet tant Mila Ximénez com Lydia Lozano s'han emocionat en directe en escoltar Jesús Manuel parlar del que havia passat, i de com l'ha afectat la mort del seu pare. Mila ha volgut aconsellar al col·laborador:

«No cometis l'error que jo vaig cometre. Quan van morir els meus pares, vaig esborrar records, llocs, i amb el temps me'n vaig penedir. Intenta viure cada dia recordant coses d'ell».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris