Muntatge de Jesús i Manuel de 'La Isla de las Tentaciones'

Jesús i Manuel, de 'La Isla', se les veuen amb la policia el cap de setmana

Els seguidors dels concursants es presenten davant l'edifici on s'han allotjat i es requereix la intervenció policial

Jesús i Manuel són els dos concursants de 'La Isla de las Tentaciones' que més polèmica han generat. Tots dos han estat infidels a les seves respectives parelles, Marina i Lucía, i fins i tot han arribat a compartir la mateixa noia, Stephany. Ara bé, avui són notícia per un altre motiu: aquest cap de setmana han protagonitzat una situació en què ha hagut d'intervenir la policia. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'origen dels fets

Jesús i Manuel, que eren anònims, amb el seu pas pel 'reality' s'han convertit en 'influencers'. Cada vegada compten amb més seguidors i moltes marques volen que promocionin els seus productes o serveis. De fet, han hagut de viatjar fins a Galícia per fer-se una sessió de fotos. Així doncs, amb la companyia de Christian de 'La Isla de les Tentaciones 2', han viatjat aquest cap de setmana fins a La Corunya. 

Els concursants donen pistes del destí

Evidentment, Jesús i Manuel han anat compartint imatges a Instagram del seu cap de setmana a Galícia. Tanmateix, han publicat fotografies fetes a l'aeroport gallec, al port, a un restaurant i fins i tot al pis on s'han allotjat. És per això que molts seguidors han esbrinat on la direcció de l'allotjament i s'han dirigit a les portes de l'edifici.

No es respecten les mesures de seguretat

Segons ha informat el diari 'La Voz de Galicia', una trentena de joves, la majoria menors,  es van presentar a les portes de l'edifici. És més, els van demanar que baixessin a saludar, i així ho van fer. Però segurament no s'esperaven que generarien un enorme caos. 

Els seguidors de Jesús i Manuel no estaven respectant les distàncies de seguretat, i és per això que la policia va haver d'intervenir i posar fi a l'aglomeració.

Polèmica amb altres concursants de 'La Isla de las Tentaciones'

Per altra banda, no podem passar per alt que fa uns dies les autoritats van desallotjar una festa il·legal en la qual hi havia diversos concursant de 'La Isla de las Tentaciones'. És més, una jove ha denunciat haver patit agressions sexuals per part de cinc o sis nois durant aquella festa. Per aquest motiu s'ha obert una investigació i, de moment, no s'ha descartat que puguin estar implicats participants del 'reality'.

A més, cal no oblidar que Jesús i Diego han estat acusats de fer publicitat d'apostes esportives. En definitiva, els participants de 'La Isla de las Tentaciones' també generen polèmica fora de càmeres.