Jesús Mariñas i Karmele Marchante es retroben anys després de 'Tómbola'

Els periodistes van acudir a 'Espejo Público' i van parlar tranquil·lament malgrat les seves diferències

Els qui segueixen des de fa anys els programes de la premsa rosa, segur que recorden el mític 'Tómbola'. El programa comptava amb un extens elenc de periodistes que es deixaven la pell cada nit d'emissió, per tal d'oferir exclusives, molta informació i, també, molts enfrontaments en alguns dels casos.

Aquest darrer punt és el que complien religiosament Jesús Mariñas i Karmele Marchante. Les seves discussions eren el plat de cada dia i demostraven que, malgrat ser companys de feina, els dos periodistes no se suportaven. Però ja es diu que després de la tempesta sempre arriba la calma, i després de vint anys de separació, Mariñas i Marchante s'han tornat a trobar i sembla que ja no queda gairebé res de totes les enemistats que els enfrontaven. 

Records d'un programa que ningú oblidarà

El mític retrobament ha tingut lloc aquesta setmana a 'Espejo Público' i la presentadora Susanna Griso ha estat testimoni que, pot ser ara, podria haver-hi fins i tot una bona relació entre els dos. Després de saludar-se amablement i d'estar conversant una estona sense la necessitat d'alçar-se la veu, ni recriminar-se els seus diferents punts de vista, Griso va voler donar-li un toc d'humor al moment tot dient que: «Després d'això, jo tinc esperança que hagi govern». 

Mariñas i Marchante han recordat el seu pas per 'Tómbola', així com el sou que van cobrar el primer dia i els convidats que hi havia el dia de la seva aparició. Mariñas ha explicat que, en un principi, els van contractar per només una nit i estaven a l'espera de saber com havia anat per a tornar un altre dia d'emissió o no. És evident que l'èxit va ser rotund.

Un època de mítics convidats

En aquest sentit, el periodista ha confessat que la primera nit li van pagar 150.000 pessetes i que els convidats eren Carmina Ordóñez, Carmen Martínez Bordiu, Jorge Juste i Chábeli Iglesias. Aquest darrer personatge era un dels més coneguts de l'època i Mariñas ha revelat que li van arribar a pagar 7 milions de pessetes per la seva participació en el programa. Així doncs, Mariñas i Karmele no només sembla que han deixat enrere les seves diferències, sinó que han gaudit recordant una època de la seva carrera professional que cap dels dos podran oblidar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari