Jesús Vázquez revela el nou projecte professional d'Isabel Pantoja

Encara es desconeix quin és el programa que la cantant compartirà amb el presentador i quin serà el seu paper en aquest
Jesús Vázquez va confessar que treballarà amb Isabel Pantoja | Telecinco

 

Els fans d'Isabel Pantoja estan d'enhorabona. Després de finalitzar el seu pas per 'Supervivientes', ara tot apunta al fet que es prendrà unes setmanes de descans a Cantora però, després una nova aventura professional l'espera a Telecinco.

 

El descobridor d'aquest fins ara secret va ser el presentador Jesús Vázquez durant la seva visita a 'Viva la vida'. El popular presentador està fent una ruta pels diferents programes de la cadena per a promocionar el seu nou espai que començarà aquesta setmana i que porta per nom 'Quédate conmigo'.

 

 

Encara es desconeix el programa que compartiran Jesús Vázquez i Isabel Pantoja

Més enllà d'aquesta promoció, Sandra Barneda va intentar treure-li tota la informació possible sobre els seus futurs projecte en televisió i, per sorpresa de tots, Vázquez va confessar que treballarà amb la Pantoja. «Pantoja i jo ens veurem molt, treballarem junts», va confessar.

 

El cert és que ja s'havia filtrat alguna informació que assegurava que la Pantoja no acabaria el seu pas per Telecinco amb la finalització de 'Supervivientes'. En aquest sentit, es va publicar que la cantant podria passar a formar part del jurat d'un 'talent show'. Ara bé, fins al moment, encara es desconeix quin és el programa que compartirà amb Jesús Vázquez i quin serà el seu paper en el mateix.

 

Fins la tardor no hi hauran novetats

Tot i que Barneda va intentar treure-li més informació, el presentador va decidir callar, ja que «em faran fora de Telecinco si segueixo parlant». Finalment, cal recordar que el director de continguts de Telecinco, Manuel Villanueva, ja va confirmar «amb total seguretat» la participació de la Pantoja en un 'talent show' de la cadena. Així doncs, ara només cal esperar l'arribada de la tardor per a descobrir de quin programa es tracta i quin paper desenvoluparà la popular cantant.

Sandra Barneda no va poder treure-li més informació al presentador | Telecinco

 

 

També et poden interessar...