Jesús Vázquez confessa a Risto Mejide els moments més durs de la seva vida

El presentador va parlar al 'Chester' sobre el cas Arny i la polèmica d''OT' el 2009
Risto Mejide i Jesús Vázquez
Risto Mejide i Jesús Vázquez durant el 'Chester' | Twitter

La nova temporada de 'Chester' va arrencar amb força diumenge amb una de les entrevistes més sinceres a Jesús Vázquez. Durant el programa, el gallec va parlar d'un dels moments més difícils de la seva vida: el cas Arny, on es va acusar Vázquez i altres famosos de prostitució de menors a un local de Sevilla. 

 

 

Les conseqüències del cas Arny

Tot i que finalment els demandants van confessar que les acusacions eren falses, el presentador va pagar les conseqüències del que va definir com una «confabulació de certes forces, de la policia i de la judicatura per intentar acabar amb els homosexuals».

 

Jesús Vázquez
Jesús Vázquez durant el programa | Cuatro

 

Vázquez va ser molt més contundent i va afirmar que «en aquell moment vaig patir una mort laboral i social. Durant dos anys vaig viure d'algun 'bolo' que em sortia de tant en tant, dels diners que tenia estalviats i de la caritat de Jorge Cadaval perquè em vaig mudar a Sevilla durant el temps que va durar el judici i ell em va acollir a casa seva».

 

Reaccions a la seva orientació sexual

Un altre dels temes que va posar sobre la taula el gallec va ser com va confessar als seus pares que era homosexual. «El meu pare es va quedar una mica parat quan li vaig dir que era gai. S'ho va prendre molt malament i en part ho entenc perquè venia d'una societat molt conservadora». 

 

Risto Mejide i Jesús Vázquez
Risto Mejide i Jesús Vázquez | Cuatro

 

A més, el presentador va explicar que quan era cantant va haver d'ocultar la seva orientació sexual. «Els mànagers em deien que no era una bona idea dir que era gai perquè em podia carregar la meva carrera».

 

 

L'enfrontament amb Risto Mejide

Finalment, Vázquez i Risto Mejide van visualitzar el moment de la baralla que van protagonitzar quan van coincidir al programa 'Operación Triunfo', després que el crític donés el seu veredicte a un dels concursants ofenent el col·lectiu gai.

 

Jesús Vázquez i Risto Mejide
Moment de la baralla entre Jesús Vázquez i Risto Mejide | Telecinco

 

Mentre recordaven aquella disputa de manera amistosa i deixant clar que havien fet les paus, Vázquez va sentenciar que «crec que ets l'única persona que m'ha fet reaccionar així en un plató».Comentaris

envia el comentari