ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

L'escandalós salari de Jesús Vázquez que preocupa a Jorge Javier

El gallec guanya un salari anual millonari de Mediaset
Jorge Javier s'ha convertit en un dels presentadors 'top' de la cadena | GTRES

Jorge Javier Vázquez s'ha convertit en un dels rostres més coneguts de Mediaset i en una de les estrelles de Telecinco. El presentador està gairebé pluriocupat tot presentant: 'Sálvame', 'Sábado Deluxe', 'Supervivientes', Gran Hermano Vip' i 'Got Talent'. La cadena sap que pot comptar sempre amb ell pel que necessiti. Paolo Vasile sap que ha de cuidar bé gent com ell però, a vegades, és difícil mediar amb tant ego en una cadena.

 

'Mimar' a presentadors com Jorge Javier no consisteix només a donar espais i programes sinó que passa per un punt clau: el salari. No és el mateix cobrar més o menys que un altre company que convertir-te en el presentador millor pagat de la cadena, quelcom que Jorge Javier ha aconseguit. Des de fa un temps és un dels 'top' de la casa a qui només superaria, en qüestió de salari, Ana Rosa Quintana, qui asseguren que rep uns 4 milions d'euros anuals per la seva feina.

 

Jorge Javier no ha estat sempre un dels 'top'

Tot i que ara Jorge Javier està vivint un gran moment professionalment, no sempre va ser així. Com tots va tenir els seus inicis i per aquells dies era Jesús Vázquez el millor pagat de la cadena. Jesús només tenia 4 hores setmanals en antena mentre que Jorge Javier en feia més de 20, això sí, tot i el volum de feina, cobrava menys que el primer: «Treballo el triple que Jesús, però cobro la meitat» es queixava.

 

Finalment, va aconseguir el seu objectiu i, ara, el presentador de 'Sálvame' supera a Jesús i percep més tres milions d'euros pels programes que fa. Però ara hi ha alguna cosa que ha canviat... Jesús, que porta tota la vida a Mediaset, i Jorge Javier estarien cobrant el mateix però, és just que ho facin? Jorge Javier creu que no.

 

També et pot interessar...