Així llueix el rostre retocat de Jesús Vázquez

Jesús Vázquez mostra la seva nova cara: els retocs que s'ha fet el presentador

Jesús Vázquez ha reaparegut amb la cara rejovenida després de sotmetre's a retocs estètics

Un any més, al costat de Mediaset Espanya, es va presentar la iniciativa de Ferrero Rocher 'Juntos brillamos más'. S'hi van donar a conèixer els quatre municipis finalistes que opten a ser escollits per criteris de bellesa, acollida i solidaritat. Els afortunats d'haver arribat a la final són Beas, a la província de Huelva, Briviesca, a Burgos, Las Navas del Marqués, a Àvila, i Peníscola, a Castelló. Tots opten a ser els premiats aquest Nadal.

Tanmateix, sens dubte, el que més va cridar l'atenció de la vetllada va ser que Jesús Vázquez, que exercia de mestre de cerimònies, lluïa una cara totalment tersa, renovada i amb brillantor.

Primer pla de Jesús Vázquez
Jesús Vázquez abans de l'operació estètica | GTRES

Bons gens i una mica més

El presentador gallec sempre ha tingut un físic envejable de cap a peus, i això moltes vegades ha estat objecte de comentaris. Sembla que el gallec begui de la font inesgotable de la joventut i això el faci cada dia recular una mica més en el temps. A més, porta una bona alimentació i s'exercita al gimnàs, i per acabar, li donen un cop de mà d'alguns retocs per veure's millor.

Les faccions de Vázquez gairebé no s'han sentit afectades davant aquest nou canvi, però si és veritat que tant les arrugues que se li dibuixaven al front i les potes de gall han desaparegut. Segons la revista 'Semana', que s'ha posat en contacte amb una coneguda clínica de medicina estètica, el presentador s'hauria sotmès a un tractament de rejoveniment facial sense cirurgia bàsica. A la part superior de la cara s'ha infiltrat toxina botulínica, 'botox', que aconsegueix que les arrugues ja existents es redueixin molt.

Mantenir-se jove no és barat

El cost d'aquests tractaments no és barat i no està a l'accés de qualsevol. El presentador no només s'hauria injectat botox a la part superior de la cara, ja que s'hauria tractat també altres zones. «A la zona mitjana de la cara, tot apunta que s'ha sotmès a una infiltració d'hidròxiapatita càlcica, que recol·loca volums. Això té un cost de 700 euros cada dos vials», explicava una experta a 'Semana'.

La suma de tractaments i la seva meditada combinació és el que fa que la cara es vegi més natural. Per això, a més dels esmentats anteriorment, el presentador se sotmet un altre tractament que aporta lluminositat a la cara. Es tracta de l''skin booster', que dóna nutrició i hidratació a la pell a través de l'àcid hialurònic.

Jesús Vázquez, somrient, a la presentació de la campanya nadalenca de Ferrerro Rocher
Jesús Vázquez, somrient, a la presentació de la campanya nadalenca de Ferrerro Rocher | GTRES

Un efecte inevitable

Aquest tipus de retocs generen una inflor a la cara que cal controlar, i aquest és el motiu que explica que la cara de Jesús presenti una inflamació de la qual molts mitjans s'han fet ressò, i que podria durar uns dies. Un altre expert ha revelat que es tracta de «la reacció a les injeccions», comenta un altre expert a 'Semana'. Aquest tipus d'efectes tan visibles són totalment normals, ja que costa uns quants dies que es vegi el resultat final.

Jesús Vázquez i el seu nou rostre
Jesús Vázquez i el seu nou rostre | GTRES

Encara que sembli que els anys no passen per a Jesús Vázquez, realment sí que ho fan. Per mantenir-se jove cal pagar un preu una mica alt que no és a l'abast de tothom. De tota manera, estarem atents a les properes aparicions públiques del presentador per poder veure el resultat final del seu tractament de bellesa.