Jesús Vázquez

Foto: Jesús Vázquez es passa amb el Botox: «Està molt arrugat»

El presentador donarà la benvinguda al 2020 des de Guadalupe (Càceres), amb un rostre totalment canviat pels retocs estètics

Jesús Vázquez ja ho té tot preparat per les Campanades de Cap d’any, que presentarà al costat de Paz Padilla al poble de Guadalupe, província de Càceres, un indret que han definit com el poble més encantador d’Espanya. Els dos s’estrenen en això de donar la benvinguda al nou any, però Jesús Vázquez ho farà amb un rostre un pèl canviat.

 

Els retocs estètics li juguen una mala passada al presentador

El presentador, que compta a les seves espatlles amb cinquanta-quatre anys, està més rejovenit que mai, i és que des de fa temps, Jesús Vázquez s’ha animat a provar els tractaments de bellesa que ofereixen les clíniques d’estètica per rejovenir el rostre, com són la injecció de Botox als pòmuls, i a la zona de les ulleres.

Aquest cop però, en un intent de dissimular encara més la seva edat, al presentador d’’Idol Kids’ se li n'ha anat l’olla amb els retocs estètics, i no li han quedat massa bé, de tal manera que la seva aparició a 'Viva la Vida' per promocionar les Campanades va provocar una allau de comentaris a les xarxes.

 

Jesús Vázquez a 'Viva la vida'
Jesús Vázquez, irreconeixible a 'Viva la vida' | TELECINCO

La seva aparença no ha passat desapercebuda pel públic i pels internautes, que han fet palès que els ulls del presentador estaven més arrugats del normal, símptoma inequívoc que s’ha injectat més Botox del que li tocaria, en el seu afany per dissimular la seva veritable edat. D'aquesta manera, les mofes dels espectadors no han tardat a arribar en forma d'ironia: «Fica't més Botox, que no se't nota».

 

 

També et pot interessar...