Jesús Vázquez parla per primer cop del seu acomiadament de 'La Voz'

El presentador va quedar-se «en shock» després de conèixer la notícia que no seguiria treballant al programa de talent musical

Jesús Vázquez, nou presentador de 'Bake Off España'
Jesús Vázquez, nou presentador de 'Bake Off España' | TELECINCO

Jesús Vázquez s’ha convertit en un dels presentadors amb més fama i millor reconeguts del nostre país actualment. Qualsevol aparició seva en un programa en garanteix l'èxit, i el seu succés fa que sigui una de les personalitats amb més carisma de 'Mediaset'.

El pròxim dimecres podrem veure’l estrenant un nou programa que fa créixer la seva trajectòria professional, la qual ja compta amb més de dues dècades d’experiència. Arran de la nova estrena, Vázquez ha concedit una entrevista al web 'Vertele', on ha confessat que el seu acomiadament com a presentador de 'La Voz' va causar-li un gran 'shock', tot i que vol «deixar el passat enrere». 

Presentador del programa 'Bake Off'

Amb motiu de l’estrena del nou programa el pròxim dimecres 6 de març, Vázquez ha accedit a fer una entrevista al portal web 'Vertele' i ha respost a les preguntes sobre el nou programa de la cadena 'Cuatro'. Fins ara, el que sabem és que es tracta d’un concurs sobre rebosteria, i que el seu jurat són pastissers professionals.

Segons comentava el presentador gallec a través de 'Vertele' , «és un format totalment diferent al que s’havia fet fins ara, i dins d’un camp que ni m’havia plantejat explorar».

Jesús Vázquez mentre era presentador a 'La Voz'
Jesús Vázquez, mentre era presentador a 'La Voz' | TELECINCO

Tenint en compte altre tipus de 'realities' que s’emeten a les cadenes actuals, Jesús Vázquez ha manifestat que «en el fons no es diferencien molt, és gent que té un talent i a la que els hi agrada el que fan. La lluita és per veure qui ho fa millor, i tot i que a vegades si es porta a allò personal, intentem que no sigui així. No és l’objectiu, aquest no és un programa de convivència. No és 'Gran Hermano', que és meravellós. Aquí es molesten, però d'acord amb el talent que cadascun d’ells vol demostrar».

La seva reacció en deixar 'La Voz'

Jesús Vázquez no ha pogut evitar fer menció al seu acomiadament del programa 'La Voz' del qual va ser presentador abans que passés a emetre’s a 'Antena 3' i l’actriu Eva González el substituís.

Eva Gonzalez, presentadora de 'La Voz'
Eva Gonzalez és ara la nova conductora del programa de talent  | INSTAGRAM @EVAGONZALEZOFICIAL

A més a més, el gallec afegeix: «no l’estic veient. M’agrada molt viure en el moment, no quedar-me en el passat. Quan va succeir el que va passar va ser un 'shock' per totes les parts, però va passar fa molts mesos. En el camí m’he fet un programa preciós». La sorpresa per no poder seguir al programa de talent musical era evident.

D’altra banda, Vázquez ha volgut remarcar la feina dels seus companys de feina: «Prefereixo veure al meu amic Risto els dilluns a 'Got Talent' que m’encanta, i al meu amic Jorge els dimarts a 'Gran Hermano Dúo' perquè m’entreté més i dormo més tranquil».


Comentaris

envia el comentari