Primer pla de Jesús Vázquez

Jesús Vázquez s'obre en canal: els seus dies més difícils pel cas Arny

Jesús Vázquez recorda com va dir a la seva mare que estava absolt del cas Arny, hores abans que aquesta morís

Aquest dissabte, Jesús Vázquez va mostrar el seu costat més humà a 'Volverte a ver'. El presentador gallec va viure una nit d'allò més emotiva al programa que presenta Carlos Sobera. Allà, Vázquez va tenir algunes sorpreses que el van trencar per dins i també va repassar moments delicats de la seva vida, com el cas Arny.

El plató de 'Volverte a ver' estava expectant per escoltar el testimoni de Jesús Vázquez i aquest ho va donat tot, com sol és habitual en ell. El gallec s'ha obert en canal molt aviat i ha fet referència a una entrevista que va concedir a Bertín Osborne fa tot uns mesos. Una conversa en què va parlar sense embuts sobre la mort de la seva mare i com el va afectar l'esmentat cas Arny.

La seva absolució del cas Arny i com ho va explicar a la seva mare

En aquesta ocasió, amb Carlos Sobera, ha recordat una altra vegada com va succeir tot. «La meva mare estava molt malalta a l'hospital i un dia que hi érem els tres germans li vam mentir dient-li que m'havien absolt i que ja s'havia acabat tot».

«I va morir l'endemà. Jo crec que estava esperant que m'absolguessin», explicava el convidat de la nit davant la mirada atenta de Carlos Sobera.

Al seu torn, Jesús Vázquez va detallar com es va assabentar de la mort de la seva mare, aspecte que mai havia confessat abans.

«Jo era en un AVE i em va trucar el meu germà dient-me que ja s'havia acabat. Va ser arribar a Sevilla i canviar-me de tren per tornar. No et vull explicar com va ser aquest viatge de tornada», va revelar el presentador, i va afirmar que «la mare ha estat molt important en la meva vida».

Jesús Vázquez rep una gran sorpresa a 'Volverte a ver'

A més d'explicar com va viure la mort de la seva mare, Jesús Vázquez va acudir a 'Volverte a ver' per un altre motiu. El cas és que una persona volia fer-li una sorpresa molt emotiva en directe. Es tracta de Maria Jesús Vega, responsable d'ACNUR, l'Agència de l'ONU per als refugiats i de la qual Vázquez és ambaixador de bona voluntat.

Així les coses, María Jesús va agrair en persona a Jesús Vázquez tota la seva dedicació amb ACNUR. Va destacar moments com quan el presentador va portar una samarreta de l'agència a 'Allá tú!' i el viatge a Kènia que va fer o el fet que des de 2006 col·labora amb aquesta organització.

«Quan Jesús Vázquez presenta un programa amb la samarreta de l'ACNUR, pugen els voluntaris», va afirmar Vega visiblement emocionada.

Jesús Vázquez va estar amb els nervis a flor de pell durant tot el programa. Així mateix, va admetre que amb María Jesús Vega ha viscut «mà a mà» molts moments importants de la seva vida fora del món televisiu. «Actualment hi ha 80 milions de refugiats a tot el món, i salvar una vida sempre és molt important», va destacar el gallec.

A més a més, Vázquez es va emocionar especialment quan va rememorar una anècdota del seu primer viatge a Kènia. «Vaig anar a parlar amb un nen, que estava apartat i enfadat, i em va dir que els homes blancs anàvem allà sempre. Fèiem moltes fotos i moltes promeses, però que mai més tornàvem», va explicar el presentador.

«Personalment, això em va tocar molt, i li vaig dir que tornaria i que muntaria una escola. I quan vaig complir la meva paraula, el noi m'estava esperant i em va fer un superabraçada», va assegurar.

Sens dubte, va ser un programa on Jesús Vázquez va mostrar la seva faceta més humana. «Donar als altres, sense esperar res a canvi, et fa sentir en pau amb tu mateix», va acabar dient.