Jiménez Losantos fica en un compromís a Jorge Javier i a Carlota Corredera per Rociíto

El periodista ha tornat a carregar contra el documental de Telecinco

Federico Jiménez Losantos s'ha convertit en un dels abanderats del «jo no et crec, Rocío». O com diria Carlota Corredera, en un dels negacionistes del testimoni de la filla de Rocío Jurado.

El conegut presentador de 'Es la mañana de Federico' aprofita cada intervenció a la secció de crònica rosa del seu programa per debatre les qüestions que cada setmana surten a la llum en el documental de Rocío Carrasco per a Telecinco. I la veritat és que les seves opinions no deixen a ningú indiferent.

El periodista no només ha qüestionat cada part del relat de la protagonista de la docu-sèrie tot i la infinitat de proves documentals presentades, també s'ha mostrat com un ferm defensor d'Antonio David i la seva filla Rocío Flores, així com de la justícia espanyola.

El locutor de 'EsRadio' considera que oferir credibilitat al testimoni de Rocío Carrasco és sinònim d'anar en contra de «resolucions judicials fundades en diverses instàncies» i, per tant, anar en contra de l'Estat de dret i la justícia al nostre país.

Federico Jiménez Losantos carrega contra Telecinco per fer un judici mediàtic

Si bé és cert que Antonio David no ha estat absolt de cap delicte perquè no ha estat jutjat, tal com es va deixar constància en l'últim episodi, Federico Jiménez Losantos ha defensat des del primer minut la seva presumpció d'innocència.

I és que cal recordar que el cas ha estat sobresegut provisionalment i ratificat en diverses instàncies, després que diferents jutges hagin rebutjat portar a judici a l'exguàrdia civil pels delictes que la seva exdona denuncia.

«Jutjats, Fiscalia, el fiscal general de l'Estat que ja ha dit que no recorrerà res... Perquè allò no se sosté per més que s'obstini 'La Fábrica de la Tele'. Si hi ha una altra història, que denunciï, però el que ha explicat fins ara no serveix. És un insult a l'Estat de dret i no podem canviar els tribunals populars de plató pels de la Justícia», ha assegurat Jiménez Losantos recentment, segons recull 'Periodista Digital'.

Divendres passat, el comunicador va explicar en el seu programa amb Isabel González, Beatriz Cortázar i Alaska per analitzar l'últim capítol de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, un episodi que, segons la seva opinió, va ser més «un missatge polític que un programa del cor».

Crítiques a Jorge Javier i Carlota Corredera per la seva postura amb Rocío Carrasco

Federico Jiménez Losantos s'ha mostrat molt enfadat per un missatge que han intentat transmetre als espectadors tant els presentadors del format com la mateixa Rocío Carrasco.

Si hi ha una cosa que tots han deixat molt clara és que el cas de la filla de Rocío Jurado serveix per visibilitzar la violència de gènere i exemplificar el patiment de moltes dones per culpa de l'assetjament i la persecució per part de les seves exparelles.

No obstant això, aquesta comparació no ha agradat gens al periodista de 'EsRadio', que ha carregat durament contra Rocío Carrasco .

«Diuen que ella parla per milers de dones. No, tu parles per tu mateixa i et creurà el que et cregui avui, perquè dius una altra cosa de la qual deies ahir, però per milers no parles. Això és un missatge comunista que pot dir Irene Montero. Però tu et representes a tu, parles per la teva experiència. Milers de dones no cobren dos milions per explicar la seva vida ni fan portades de ''Hola!', no vinguis amb la història que cal creure perquè representes a milers», ha advertit.

A més, Jiménez Losantos també ha aprofitat per carregar contra els presentadors de la docu-sèrie per la seva actitud i el seu linxament cap Rocío Flores.

«Carlota Corredera vol ser fiscal general, Jorge Javier no és ximple encara que s'hagi passat a la demagògia progre. I sap que un punt clau en parlar de la filla és el fill», ha tancat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari