David Castillo caracteritzat de Jonathan, el personatge que interpetava a 'Aída'

Jonathan de 'Aída' reapareix amb un gran canvi físic

David Castillo ha estat un temps desaparegut de la televisió per un motiu important

David Castillo es va convertir en un dels actors espanyols més estimats a la primera dècada dels anys 2000. Va saltar a la fama gràcies a la mítica sèrie 'Aída', en la qual donava vida a Jonathan, el fill de la protagonista. Set anys després de la cancel·lació del projecte, David ha reaparegut amb el seu germà per a enviar un missatge important.

David Castillo viu lluny del focus mediàtic, però té bona relació amb els seus fans i comparteix moltes coses amb ells. El 2019 va publicar una fotografia amb el seu germà, Javi, que té síndrome de Down. Encara hi ha molta gent que recorda l'actor, així que ha aprofitat la tirada televisiva que té per a conscienciar sobre aquest trastorn genètic.

«Els germans de les persones amb síndrome de Down tenim un rol molt important: els impusem a ser autònoms i independents». Aquestes declaracions les ha fet a l'última Trobada de Famílies de Down Espanya, un esdeveniment molt important per als afectats. Ha pronunciat un discurs carregat d'optimisme: «El meu germà, Javi, m'ha ajudat a ser millor actor i millor persona».

David va començar a treballar a Telecinco, a la sèrie 'Aída', quan només tenia dotze anys, però sempre ha sigut molt conscient dels seus orígens. Javi és el seu germà gran, tot i que sempre ha estat David qui s'ha ocupat d'ell. Tenen una relació molt especial, i sempre que té l'oportunitat parla amb molt d'afecte de tot el que ha après gràcies a ell.

David Castillo va renunciar a la fama per a cuidar Javi

Els espectadors de Telecinco mai s'oblidaran de Jonathan, un personatge que passarà a la història de la interpretació. Després d'acabar la sèrie, David va rebre moltes ofertes, però va preferir orientar la carrera professional en un altre sentit. Aquests últims anys ha treballat molt en teatre perquè volia tenir temps per a cuidar el seu germà.

David Castell
David Castillo va interpretar un personatge a 'Aída' que ningú oblidarà mai | cedida

L'actor ha aprofitat l'altaveu que té als mitjans de comunicació per a conscienciar sobre les necessitats de les persones amb síndrome de Down. Col·labora activament en una organització que es dedica a recaptar fons per a la investigació d'aquesta anomalia, i a les xarxes socials comparteix moltes fotografies amb Javi, ja que passen molt de temps junts.

 

L'última vegada que David va treballar a Mediaset va ser a la sèrie 'Los Nuestros', ficció protagonitzada per Paula Echevarría. No obstant això, prefereix centrar-se en el seu creixement personal i estar pendent del seu germà. Tots dos són amants de l'esport, concretament del futbol.