Maestro Joao

Joao no ha predit la seva complicada sortida de 'Gran Hermano VIP'

Joao ha hagut a més, de retrobar-se amb dos dels homes de la seva vida

La nit pintava complicada, Adara o Joao, Joao o Adara i finalment ha estat Joao qui ha hagut d'acomiadar-se de la casa de 'Gran Hermano VIP'. Entre els dos nominats  s'ha forjat una gran relació, malgrat haver compartit els dos l'amor cap a Pol Badia.

L'un trobava en l'altre un còmplice i això ha fet que s'hagin confessat coses úniques, com ruptures amb les seves parelles de l'exterior i que després han transcendit a l'exterior. Adara queda en minoria dins del concurs amb uns companys que no li posaran gens fàcil, però alhora endarrereix el fet d'afrontar la realitat i enfrontar-se als problemes que li esperen amb la seva exparella Hugo Sierra.

Visites del tot inesperades

La sortida del Maestro Joao no es pot catalogar precisament d'haver estat tranquil·la i relaxada. L'organització del programa li ha preparat la pitjor de totes les quartades. Quan ell creia que ja marxava,  li han plantat a la sala d'expulsions al seu exnòvio, Pol Badia i de retruc, amb el noi que també flirtejava i que tants cops ha anomenat Joao, Alberto.

La guerra estava servida i ha acabat amb un Joao fora de si que clamava pietat sense entendre la posició dels altres dos nois que reclamaven un seguit d'explicacions, les quals no han acabat traient en clar.

També et pot interessar...