Susanna Griso, amb un primer pla on se la pot veure somrient.

Joaquín Güell, parella de Susanna Griso, fora d'Espanya després d'assumir l'engany

Joaquín Güell ha intentat confondre la premsa

Joaquín Güell és un dels empresaris més influents d'Espanya, però crida l'atenció de la premsa per les seves relacions sentimentals. Va ser marit de Cayetana Álvarez de Toledo, malgrat que va guanyar molt més pes després de confirmar la seva relació amb Susanna Griso. Tant ell com la presentadora van intentar enganyar la premsa perquè no es volien convertir en objectiu dels paparazzis.

Joaquín Güell ha sortit d'Espanya per celebrar l'aniversari de Sandra García-Sanjuán, una de les grans amigues de la seva parella. Ha gaudit de les platges de Malta, tant que no ha reparat en la presència dels fotògrafs que va intentar enganyar. Ja ha assumit la seva relació amb la presentadora de Espejo Público, però no se sent còmode sent portada de cap revista.

Susanna Griso somrient
Joaquín Güell està molt enamorat de Susanna Griso | GTRES

Joaquín Güell es va esforçar molt perquè els periodistes no descobrissin que estava sortint amb Susanna, però el secret va acabar confirmant-se. La comunicadora també va negar la relació fins al final i assegurava que tot eren rumors sense importància. «El que em faltava, només som amics i tenim moltes amistats en comú», va declarar a Vanitatis.

Joaquín, segons l'esmentat mitjà, va fer servir el seu luxós àtic madrileny per protegir-se dels curiosos i gaudir del seu amor amb Susanna Griso. Suposadament passaven molt de temps dins de l'habitatge, per això les primeres fotografies de la parella van arribar lleugerament tard. Ja no es molesten a dissimular, viuen el seu amor amb llibertat i cada cop refermen més la seva relació.

Susanna Griso té molta influència dins de la petita pantalla, però fora el seu poder és molt limitat i no pot frenar certes notícies. Recentment ha ocupat la portada de la revista Semana amb unes fotografies que demostren el seu amor per l'empresari. Després d'assumir que van intentar amagar la relació, han viatjat fora d'Espanya per estar més tranquils.

Joaquín Güell ha estat preocupat per una malaltia

Joaquín Güell és conscient que la seva parella s'ha contagiat de coronavirus, una malaltia que ha posat fi a la vida de molta gent. La presentadora estava vacunada i no ha patit cap seqüela, tot és un trist record. Tanmateix, Güell ha estat preocupat perquè té contacte directe amb ella i ell també podria estar contagiat.

Primer pla de Joaquín Güell
Joaquín Güell és el xicot de Susanna Griso | Europa Press

Susanna Griso fa molt de temps que treballa davant de les càmeres i sap perfectament que no és bo fugir dels rumors. El problema és que el seu nou xicot és força discret, pertany a una família important i no vol saber res del cor. És possible que negués la relació per ell, ja que ella sempre ha estat molt amable amb tots els reporters.

La presentadora de Espejo Público ha estat un temps apartada del seu programa, però ja ha superat el coronavirus. Segons ha sortit publicat, s'ha contagiat a Malta mentre celebrava l'aniversari de la seva amiga Sandra i gaudia de Joaquín. L'empresari cada cop està més exposat i tots els seus secrets estan sortint a la llum.

Joaquín Güell pertany a una família important

Joaquín podria guanyar molts diners a la premsa del cor perquè té contacte amb cares influents. És cosí de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada, així que té informació important sobre els temes del moment. Tot i això, rebutjarà qualsevol oferta i no té intenció d'apartar-se del món empresarial.

Susanna Griso està vivint una segona joventut al costat de la seva parella i els seus amics confirmen que està més feliç que mai. Les platges de Malta han estat testimonis d'aquest amor i la passió els ha jugat una mala passada. No han estat atents i els paparazzis han captat diversos moments que corroboren tot el que s'ha estat explicant.